liviu_mad Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Saut prieteni! Acest tv se aprinde ledul verde apare sigla AKAI cam 2s dupa care dispare , se face ecranul negru , mai sta cam 4s ledul verde dupa care trece in rosu . pe urma se restarteaza si se repeta la infinit acest ciclu. Am alimentat separat ledurile din spate si dupa ce apare AKAI trece prin culori cate 2s albastru verde rosu alb negru apoi reia ciclul. Pe c-ul de intrare am 300v si cand se aprinde scade la 297v , 12v se mentin .Oare este din soft ? are cineva un dump? MULTUMESC! Link spre comentariu
fane Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 90% soft.Tipul de main, displai? Link spre comentariu
liviu_mad Postat Decembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Main TP.SIS231.PT85 display KM315E6-CS-12 Link spre comentariu
fane Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 citeste memoria spi salveaza binul si apoi rescriel poate ai noroc am ceva pe 32 dar alt displai incerc sa il pun pe droper sper sa ma descurc Link spre comentariu
liviu_mad Postat Decembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2018 ok Link spre comentariu
liviu_mad Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 am primit acelasi tip de televizor la reparat si se manifesata astfel . trece prin teoate culorile cam la 2 sec si se repeta la nesfarsit. am rescris memoria prima data cu dumpul lui Florinel , apoi cu cel al Domnului Tavi si degeaba tot asa face. a mai intalnit careva manifestarea asta? vad ca a fost si pe la depanero si tot la memorie a fost umblat insa nu stiu daca a fost rezolvata problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum