Florinel TV Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 (editat) Acest tv de aici sa rezolvat , pun dumpul aici poate mai are cineva nevoie de el http://www.filedropper.com/toshiba32p1400dmbv28a001479b0panellc320dxe-sfr1v09 Editat Decembrie 9, 2018 de Florinel TV 2 Link spre comentariu
horhogea Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Mulțumim Florinele, așa trebuie să facem toți când prindem un televizor la reparat și l-am rezolvat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Acum 23 minute, horhogea a spus: Mulțumim Florinele, așa trebuie să facem toți când prindem un televizor la reparat și l-am rezolvat. Credema ca am rezolvat multe dar nu postez dumpurile din alte motive , eu postez dumpurile la cele mai rare tv-uri care vin , la cele cunoscute doar daca cere un coleg si am il servesc doar daca am si nu este nevoie sa le postez , si va multumesc pentru aprecieri , orice tv OZN sai spun asa si mai rar cunoscut , voi posta dumpurile in continuare. Si credema ca din aceasta cauza postez dumpuri la tv-uri mai rar intilnite , daca mi se defecteaza HDD atunci poate la salvat un coleg si de acolo pot sal mai recuperez , bine asta daca vrea sal mai posteze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum