alexy Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 (editat) Am intrat in posesia acestui soundbar CANTON PULLMAN vintage ,( dupa cate am citit soundbar ca acesta erau in masini Porsche 911 SC ) lam pus la cateva teste, are un sunet foarte foarte bun de calitate , bass, medii, inalte ,sunet cald placut , (carcasa este de aluminiu de 2 mm ) este greu, filtre pe 3 cai, fonoabsorbant are Twaron Angel Hair , as vrea sa il folosesc la Tv ca soundbar bluetooth ,lam pus pe un amplificator clasa D cu BT 2x50W TDA7492P , ce imi sugerati , sa montez amplificatorul in soundbar , sau sa il pun separat amplificatorul intro cutiuta, ma gandesc sa mai pun si un subwoofer activ , cum ar fii mai bine sa fac? Multumesc pentru intelegere Editat Decembrie 9, 2018 de alexy Link spre comentariu
arcgotic Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Pune-l inauntru. Daca nu incurca, ce sa te mai complici cu cutie externa.. Merge bine acel modul clasa D? Ai un link de unde l-ai luat? Link spre comentariu
alexy Postat Decembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2018 amplificatorul merge destul de bine , lam alimentat la 12v , se gasesc si mivarom amplificator 2x50W TDA7492P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum