Vizitator Popescu Mihai Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Salut, Am nevoie de un ridicator de tensiune DC-AC sau DC-DC capabil sa imi transforme din 9VDC in 2.000->5.000 V. Ce sfaturi imi puteti da in constructia transformatorului sau de unde considerati ca pot achizitiona unul. Mentionez ca tensiunea ramane constanta pe o perioada mai mare de timp, ceea ce probabil inseamna degajare mare de caldura. Multumesc! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Care este aplicatia? De la ce provin cei 9Vdc? Ce curent trebui sa suporte iesirea? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 (editat) Daca doriti sa construiti un aeroionizator, puteti folosi cu succes un transformator de linii de la un TV alb-negru, fara dioda redresoara inclusa, cu ambele capete ale bobinei secundare libere, adica. Puteti folosi si o sursa pentru lampi halogen in comutatie, care ofera la iesire 12V la cateva zeci de KHz, si un traf de linii fara dioda inclusa. Daca intr-adevar e vorba de aerionizator, iata o schema foarte simpla: Editat Decembrie 10, 2018 de Spitfire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum