Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema centrala ariston clas one

Vizitator adrian toiu

Postări Recomandate

Acum 8 ore, Ioan Budai a spus:

... S-a tot înfundat schimbătorul și cam odată la 3 luni. A mai patit cineva asta? 

Nu cred sa mai fi auzit pe careva sa se plângă de asemenea fenomen la 3 luni. Asta ar însemna că există apa în calcar, sau ca centrala prepară apa calda non stop. În asemenea cazuri, filtrele de dedurizare obișnuite sunt pistol cu apă. Îți trebuie o stație de dedurizare ionică serioasa, dacă asa stau lucrurile. Mai bine vezi prin vecini cum stau lucrurile, pt ca și ei ar trebui sa pățească la fel dacă e din cauza apei. Alimentarea cu apa e din rețea sau din sursă proprie? A doua variantă ar putea fi o explicație. 

Link spre comentariu

Apă f dură.În ce zonă e centrala?Aş bănui că şi tratamentul cu "detartrant" nu e grozav.Adică nu elimină toată grosimea calcarului.

Personal aş sugera un boiler electric şi umplerea instalaţiei de calorifere cu apă demineralizată.

Apa f dură se vede şi pe oalele de gătit...

Link spre comentariu

Cam toată apa de la noi e dură, dat fiind că România e situată pe fundul unei foste mări preistorice.Dar sunt diverse grade de duritate, de aceea am și recomandat un test al durității apei.Se găsesc de cumpărat pe net....e mai ieftin decât la un laborator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări