Vizitator Postat Decembrie 8, 2018 Partajează Postat Decembrie 8, 2018 Va salut: am programator memorii CH341A si vreau sa rescriu o memorie 25L8006E de pe un tv LCD,nu am gasit optiunea de scriere pentru acest tip de memorie,decat pe 25q si altele. Pot rescrie (scrie) 25L8006E memory pe optiunea 25Q fara complicatii? Multumesc anticipat si cu drag. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Este echivalenta cu 25q08, ar trebui sa mearga scrisa fara probleme. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Eu la ch341a dau autodetect si las selectat asa cum o gaseste el,chiar daca pe memorie scrie altceva. Apoi selectez fisierul si il scriu in memorie. La urma vad mesajul daca fisierul este in concordanta cu ce s a scris.daca nu este repet operatiunea. Ideea este ca eu nu selectez manual tipul si modelul de memorie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Ok,va multumesc mult pentru explicatiile acordate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum