Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas cu display LED 8x8 dot matrix si modul DS3231

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Am primit în sfârșit Pic-ul, între timp am testat și proiectul ucrainean cu M8, DS1307 și 2 x DS18B20, proiect la care am renunțat din motive personale.

Referitor la diferența de temperatură constata de autor: am montat modulul într-o fanta decupată in carcasă, chiar și așa termometrul indică cu un grad și jumătate mai mult decât alt termometru realizat cu pic16f628 și DS18B20. Concluzie personala: problema este din modul.

Editat de val
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Acum 2 ore, Kreator a spus:

Impresii, păreri, ceva de îmbunătățit? 

- umiditate, presiune;

- alarma;

- cronometru;

- mod afisaj cu comanda de la distanta (de ex. la cronometru e nevoie...), fiind un ceas care probabil nu sta pe masa....

Habar n-am daca se considera utile... dar ca veni vorba... :) .

L.E. Cre` ca am confundat ceasurile... mai era unul cu LED-uri dar cifre mult mai mari, la ala ma refeream de fapt ca "nu sta pe masa"... acu` am vazut cat de mare e pe langa sculele de scris din poza... in orice caz, comentariu cred ca totusi se poate aplica.

Spor!

Editat de informer
Link spre comentariu

am facut cu pic16f1824 , in afara ca sunt matricile mici nu am nimic de zis , functioneaza perfect, vreau sa pun acumulatori 18650 sa fac incarcarea si gata , oricum am altele (matrice) mai mari, aproape duble si o sa ma ocup sa le pun sapt. asta la serviciu si sunt schimbul 3, sper sa nu am de lucru , dupa aia urmeaza carcasa si inca 2 seturi de procesoare si rtc sa mai fac 2 bucati, asta inainte de ceva cu digiti de 100mm inaltime

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări