Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare lanterna

LRCV

Postări Recomandate

Vizitator Paul66

Atunci, ce vrei? Aia nu, ailalta,nu... Oamenii astia isi pierd timpul cu tine degeaba.  

Te trimiteam de mult la plimbare.

Stiu multi vanatori care si-au facut up-grade cu becurile alea. Sunt cu mult peste dotarea standard de la Maglite. Tocmai am luat o lanterna LexMan de la Leroy, ca trebuia sa ajung undeva in plina bezna si aia din masina e doar asa sa vezi ceva pe la roti. La 49 lei si cu doua R6 bate suta de metri. Foarte faina porcaria chinezeasca si pare inchegata destul de bine.

Bafta!!!

Link spre comentariu

(BRAVO PAUL)

Problema este ca ti s-a explicat si nu vrei sa intelegi.

1.

Daca vrei sa inlocuiesti becul cu led in montura aia nu poti sa asiguri racire buna nici macar la 0,5W. Cu 300mW si un led intr-un punct foarte bun de eficienta ajungi cam la cei 50 lumeni initiali. Avantajul mare este consumul de 7 ori mai mic, lumina este cam la fel. Deci asa nu ajungi la mai multa lumina.

2.

Ochioscopic NIMENI nu poate aproxima un flux. Ca ceva sa ti se para de 2 ori mai puternic, atunci sa stii ca fluxul este de 5-10 ori mai puternic. Ochiul merge logaritmic...

3.

Vrei alta lanterna, sa obtii flux mai mare si te-ai gandit la ce intitulezi "petarda".

OK, la petarda trebuie sa inlocuiesti ledul.

Dar ca sa dea flux mai mare mai trebuie sa inlocuiesti pe ici pe colo: driver, baterii, iar pentru focalizare si toata optica secundara.

Ce mai poti pastra este eticheta, restul tot schimbi.

Asa este mai bine???

Avand in vedere oscilatiile tale se pare ca asta nu este topic unde doresti sa reconditionezi o lanterna, este doar un loc unde incerci sa gasesti pe cineva sa-ti promita ca iti da reteta de a obtine ceva ieftin si imposibil de obtinut tehnic.

Deci threadul nu are ratiune aici - te invit pe sectiunea de discutii diverse sau de incepatori

TOPIC INCHIS

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări