alex26 Postat Decembrie 8, 2018 Partajează Postat Decembrie 8, 2018 (editat) Buna ziua. Cu ajutorul Dvs. am achiziționat un osciloscop Tektronix și a fost cea mai buna alegere. Acum as cauta un generator de semnale dar din ce am căutat pe site-uri românești, oferta e slăbuță și cam scumpe. Dacă puteți sa îmi recomandați ceva accesibil, poate chiar și de pe eBay. Înainte , acum câțiva ani aveam un cd cu semnale audio și le scoteam printr-un cd player portabil. Va multumesc. Am găsit așa ceva pe un site de vânzări. Credeți ca merita achiziționat. Va fi folosit doar in domeniul audio-amplificatoare. Cu respect. Editat Decembrie 8, 2018 de alex26 Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Nu e interesantă varianta de generator aleasa de mine sau nu se merita? Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Pt audio nu-ți trebuie decit semnal sinus curat iar pt măsurări de slew-rate un semnal dreptunghiular cu timp de creștere cit mai mic (<0.5-1usec). Pt semnal sinus folosesc DAC-ul împreună cu ceva SW pe calculator iar pt dreptunghiular folosesc ceva făcut cu porți logice. Oricum timpul de creștere de la ieșirea unui generator DDS este cam mare deci nepotrivit pt măsurători de slew-rate. Circuitul cu porți logice l- postat acum citiva ani și pe forum. Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Va multumesc mult pentru răspuns. Am inteles ideea. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 De ce nu cauți unul SH de cumpărat. Eu am mai multe. Din păcate nu sunt decis să renunț încă la vreunul. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 Am eu un E 0507. Trebuie sa il caut si sa vad in ce stare este. A fost depozitat in conditii normale, fara frig sau umiditate. Ultima data cand l-am folosit era perfect functional. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum