Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare generator de semnale audio

alex26

Postări Recomandate

Buna ziua. Cu ajutorul Dvs. am achiziționat un osciloscop Tektronix și a fost cea mai buna alegere. Acum as cauta un generator de semnale dar din ce am căutat pe site-uri românești, oferta e slăbuță și cam scumpe. Dacă puteți sa îmi recomandați ceva accesibil, poate chiar și de pe eBay. Înainte , acum câțiva ani aveam un cd cu semnale audio și le scoteam printr-un cd player portabil. Va multumesc.  Am găsit așa ceva pe un site de vânzări. Credeți ca merita achiziționat. Va fi folosit doar in domeniul audio-amplificatoare. Cu respect.

B69DD35E-CFC4-4EA0-B706-59E3E898EB4F.png

F9227066-61D8-460D-B6D2-CB1FD43F8122.png

Editat de alex26
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• sesebe

1

• PINTI

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pt audio nu-ți trebuie decit semnal sinus curat iar pt măsurări de slew-rate un semnal dreptunghiular cu timp de creștere cit mai mic (<0.5-1usec).

Pt semnal sinus folosesc DAC-ul împreună cu ceva SW pe calculator iar pt dreptunghiular folosesc ceva făcut cu porți logice. Oricum timpul de creștere de la ieșirea unui generator DDS este cam mare deci nepotrivit pt măsurători de slew-rate. Circuitul cu porți logice l- postat acum citiva ani și pe forum. 

Link spre comentariu

Am eu un E 0507.

Trebuie sa il caut si sa vad in ce stare este. A fost depozitat in conditii normale, fara frig sau umiditate. Ultima data cand l-am folosit era perfect functional.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări