Vizitator toxic Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 Dupa cum ati zis http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=22145 sa masor parametri T/S pentru a`mi construi incinta, sau sa o fac la plezneala... bineinteles ca am facut`o la plezneala. Postez cateva poze sa imi spuneti o parere :rolleyes: TNX :yawinkle: Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 pai, esti multumit de cum se aude in incinta asta? cu ce le amplifici? ce dimensiuni au incintele?a iesit bine, imi place. Link spre comentariu
Vizitator toxic Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 inca nu am probato, ieri am terminat de mochetat... si astazi poate o probez Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 eu nu stiu cum rezista unii dar eu cand mi-am facut boxe le probam dupa fiecare surub stans :supz: :weedman: cum poti sa stai o zi stiind ca e gata si nu o probezi :partyman: Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 e foarte greu de suportat tin minte cand mi-am facut bandpass 4 cu celebrul haspeu eram foarte ofticat ca nu aveam amplificarea gata :rolleyes: :goodman: Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Felicitari ti-au iesit bine.Ps: nu-s putin cam mari incintele ? :rolleyes: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Nu le captusesti cu ceva material absorbant? Trebuia sa pui stinghii de lemn in interior pe toate laturile ca sa rigidizeze cutia cit mai mult.Tubul de basreflex nu-l prinde definitiv, poate la proba trebuie sa mai tai din el ca sa se auda bine. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 felicitari!banuiesc ca e printre primele proiecte.Spor in continuare si sper ca pe viitor treci la difuzoare mai de calitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum