Marian Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Nu uitati ca va aflati pe o sectiune de bazar, nu una tehnica. Mishu trimite-mi mie montajul cu totul ( inclusiv sursa de alimentare ), ti-l rezolv si ti-l trimit inapoi. Nu te costa decat posta dus-intors. E o schema mult prea simpla ca sa puna asemenea probleme. Daca esti de acord iti las adresa pe PM. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Decembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2018 (editat) Sunt de acord sa ti-l trimit, dar voi putea numai dupa data de 17 decembrie. Sper ca e in regula pentru tine... Editat Decembrie 7, 2018 de Mishu_17 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 ok Ai pm cu adresa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 S-a facut woodoo? Mai variaza? Stau toti voltii unde trebuie? Chiar sunt curios daca Misu a fost parolist. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Nu am primit inca nimic, nici macar confirmarea ca un colet ar fi fost expediat. Oferta mea ramane valabila in continuare. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Martie 1, 2019 Autor Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) Imi cer scuze daca am creat vreun inconvenient prin faptul ca nu am mai raspuns, dar am avut o gramada de lucruri pe cap in perioada aceasta. Pana la urma, am rezolvat problema cu ajutorul unui electronist din Satu Mare, care mi-a verificat sursa in atelierul lui si a zis ca e ok. Sursa a fost verificata atat cu sarcina cat si fara, iar comportamentul descris de mine nu s-a manifestat. Am construit un nou PCB, l-am introdus intr-o carcasa, si functioneaza corespunzator. Urmeaza sa montez in carcasa si primul PCB. Multumesc tuturor pentru ajutor ! Editat Martie 1, 2019 de Mishu_17 Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Și din decembrie până acum nu îl puteai anunta pe Marian că ai rezolvat? Nu dura mai mult de 2 minute. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Martie 1, 2019 Autor Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) Imi cer scuze... Sper ca se accepta... Am si uitat la un moment dat de topicul asta... Editat Martie 1, 2019 de Mishu_17 Link spre comentariu
Postări Recomandate