peternan Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 cumpar tda 7494 din desmembrari sau nou multumesc! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 si eu caut,fug ca dracu de mivarom si adelaida. Link spre comentariu
quadrall Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Stiam ca am eu ceva recuperat/ func. dar este tda7495 (stereo 11+11 w) Link spre comentariu
peternan Postat Decembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2018 De actualitate ! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 sa ajutam nu cred ca inseamna publicitate in acest mediu restrins. https://www.electronicservice.ro/cumpara/tda7494-stm®-ab3-7749601 Link spre comentariu
peternan Postat Decembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Multumesc @Nostalgic ! stiam oferta dar comanda minima este 60lei plus transport 23 lei nu face tv-ul atata si este al unor clienti pauperi Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Daca are la MIV ... cumpara de acolo (sunt bune verificat de mine acum 3,4 luni ) Daca erati mai aproape va faceam unul recuperat cadou !! 1 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Nu vrei sa cumperi nici macar de la mivarom unde-i mai ieftin sau de la electronicservice ca e scump transportul sau e comanda minima atunci da clientului tv-ul inapoi si gata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Hai sa nu fim rautaciosi , la miva acest ic nu este pe stok , daca aveam un ic atunci il trimeteam gratis , dar din pacate nu am Link spre comentariu
peternan Postat Decembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2018 7 hours ago, modoran said: Nu vrei sa cumperi nici macar de la mivarom unde-i mai ieftin sau de la electronicservice ca e scump transportul sau e comanda minima atunci da clientului tv-ul inapoi si gata. Prietene din pacate depanarea a devenit mai degraba act de binefacere decat afacere .Daca gaseam la MIV luam de acolo, am gasit la userul andrei . Topicul se poate inchide . Multumesc elforum! Link spre comentariu
Postări Recomandate