daniels Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 există transformatoare de CC? Link spre comentariu
informer Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 6 minutes ago, daniels said: există transformatoare de CC? Te intereseaza sa fie neaparat transformatoare? Daca vrei sa masori curenti, firma Allegro face niste traductoare curent tensiune bazate pe efect Hall, liniare si usor de folosit. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 (editat) Nu, am cumparat-o de la cineva, el nu stia ce vinde, eu nu stiam ce cumpar. Am luat-o pentru a o folosi la un filtru CLC la un alimentator universal pentru lampi Pe care am de gand sa-l fac. Editat Februarie 17, 2019 de daniels Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 Pentru traductoare de C.C. cu efect Hall recomand firma LEM . Cica ar fi elvetiana . Ma rog , ceva produse made in ... , am eu . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Transformator de cc sau transformator de impuls. E un traf ca oricare altul si care poate suporta in primar o tensiune continua. La iesire da un impuls la conectare si la deconectare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum