Vizitator petrol Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 (editat) Vin in fata voastra cu rugamintea adresata in special oamenilor de service si celor din domeniul centralelor termice sa imi recomande o centrala de apartament pt incalzire si ACM, 130 mp, izolare medie a locuintei [localitatea Radauti >> avem si -25 uneori iarna :) ]. Stiu ca mai este un topic aproximativ la fel insa e deja vechi si lucrurile au evoluat. Prefer parerile oamenilor care fac service centralelor pentru ca au prilejul sa verifice calitatea "la fata locului" si sa stie ca unele marci au proiectat centrale bune si altele iti vor face probleme, statistic vorbind. Multumesc pentru orice parere. Editat Decembrie 4, 2018 de petrol cifra gresita in titlu Link spre comentariu
ionutb71 Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 eu zic viessman vitodens 100, b1kc 081, de 35kw.(nu va incadrati la 26kw) este varianta cu touchscreen am montat 32 de centrale printre care si a mea personala,pana acum nu am avut probleme cu niciuna.(4 ani de la prima montata) puterea o puteti scadea din meniul service foarte usor,in 5min.(asta daca nu aveti nevoie de cei 35kw) primele centrale montate au fost provenienta Anglia ,cand la noi nu se comercializa modelul. apoi cand am vazut ca nu difera cu nimic(constructiv) cele vandute la noi ,am cumparat una pt mine. este cam scumpa dar asta e. recomand curatire camera de ardere si o spalare chimica la 2-3 ani.sa aveti tensiune ok pt ca la sub 200v nu functioneaza. filtre y de buna calitate pe intrare apa rece si retur incalzire.ideal si un filtru antimagnetita tot pe retur. o posibila problema ar fi robinetul de umplere (nu permite umplerea),asa ca sa spuneti instalatorului sa conceapa un traseu de umplere secundar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum