Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

care amplificatoare ar fi mai bune pentru o camera

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

Vizitator UncleFucker

Eu am luat o data de la ei un kit si nu mi s-a aprut nimic suspect .In sensul ca schemel pe care le fac eu zic ca-s bune iar chiturile le fac mai bine ca si acasa -----------PAREREA MEA----------

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

9

• micutu

6

• TITI

6

• Adi Florin

5

Top autori în acest subiect

Vizitator UncleFucker

Nu te poti uita si tu pe net sa vezi ce poate integratul ala ,cauta aici http://www.datasheetcatalog.com.Si asa o sa afli daca mint.Eu m-as astepta sa minta un pic pt ca nimeni nu-i sfant.Vezi produse de firma panasonic,philips si mult altele ,la ei ii adevarat tot ce scriu pe ele.Si sa revin daca cauti bine poate gasesti si schema daca nu ti-o dau ei .

TOTI MINT (fara exceptie)asai piata la noi

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Parerea mea e ca un amplificator tranzistorizat, simplu cu 2N3055 ca finali (4 bucati in varianta stereo), care debiteaza 10W sinus, este mai mult decat suficient. La nevoie pot posta si o schema.Pentru calitate sporita a sunetului si distorsiuni cat mai mici este nevoie de evitarea clasei TDA. Eu am renuntat de foarte mult timp la CI in domeniul AAF.

Link spre comentariu

10W sinus si o pereche de difuzoare cu randament mai mare de 92dB/m, zic eu, este de ajuns pentru o camera de 4 pe 4,5.Ca tot spuneai de 2x40W, vazusem undeva o schema cu 2N3055 de 40W, in clasa A sau AB pare-mi-se. Daca mai dau de ea, te anunt.

Link spre comentariu
Vizitator pulp

am dat eu cu 1300k un pioneer sa-301 cu STK4141-II, 2x32W parca, super statie, am dat si chefuri cu ea; dupa parerea mea perfecta pentru o camera, dar nu stiu daca mai gasesti asa ceva.

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Ma gandeam si eu daca merita sa cumpar un amplif second hand,dar nu prea am cum sa stiu cate depanari sau facut prin el.Poate am norcul sa cumpar unul de care trebuie sa ma apuc de reparat. Dar totusi cred ca mai bine merita sami fac unul din kituri pentru ca macar stiu ca alea is noi,desi calitativ is mai slabe

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Dar totusi cred ca mai bine merita sami fac unul din kituri pentru ca macar stiu ca alea is noi,desi calitativ is mai slabe

Kiturile sunt calitativ mult mai bune decat orice amplificator gata facut, dar depinde si de unde cumperi kiturile :lol:
Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Daca iti place cum suna cumpara-l...testeaza-l in blana vreo 2 ore intr-o camera bine incalzita daca nu o sa crape atunci nu o sa iti crape nici la tine in casa

:shock: CREZI TU CA DACA MA DUC INTR-UN SECOND DE ELECTRONICE,ASTIA MI-L DAU SA MA DUC SAL TESTEZ. :shock:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări