Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

care amplificatoare ar fi mai bune pentru o camera

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

Vizitator UncleFucker

vreau sa-mi iau un amplif si nu stiu de care.M-ar interesa unul la putere micuta de aproximativ 2*40w pentru apartament ,acum vine intrbarea: Care-s cele mai bune in domeniu ? (la puterea asta)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

9

• micutu

6

• TITI

6

• Adi Florin

5

Top autori în acest subiect

Vizitator UncleFucker

ce ziceti ar fi mai bine sa-mi fac eu un amplif de 2*50w cu tda 2030 si cu finali pe 2 tranzistori bdx.Mie cel putin imi place cum scoate tda 2030.si eventual un preamplificator dar aici nu stiu ce integrat as putea pune.Sau ar fi cel mai bine sa cumpar amplifu?

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

eu am vrut sa cumpar unul pe stk (sony) suna pericol masinuta si arata de nota 10 avea 2*30w -eu sunt de parere ca sony este baza in domeniu cel putin asta este parerea mea din cate am ascultat

Link spre comentariu

lol tda8560 i in clasa B ,deci nu suna prea bine+ ca ala nu scoate 40W numai in 2 ohmi si alimentat la 18V(maxim)iar in 4 ohmi cam 20Wmai bun e ta8210 sau tda2030 in puntesau incearca tda2050...din ala poti trage 35W in 4 ohmi si circuitul e f simplu de facut(asta daca ti-e groaza sa faci cablaje)

Link spre comentariu

TDA 7294 SAU 7293 CA AU MOS IN FINAL SI SE AUD BINE FOLOSESC SI ASTIA DE LA SONY PRIN SCULELE LOR ASA CEVA AM VAZUT O BIJUTERIE DE MICROSISTEM SI SUNA BINE CU ASA CEVA, PENTRU O CAMERA ESTE SUFICIENT MAI DERANJEZI UN PIC SI PE VECINI

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări