amudsen Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 @sesebe cred ca te referi la schema din josul paginii. a fost o ampla discutie pe acolo. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Normal ca ai dreptate @sesebe, acel condensator C2 este de fapt 01uF. Nu stiu daca este suficient. Restul cu schema mai complicata... ce sa zic. Tu ai putea sa o faci, eu nu pentru ca nu am suficienta pricepere. si as implementa o protectie / limitare HW pt curent si as incerca si o stabilizare a turatiei pt ca la turatii mici nu o sa ai cuplu motorul tinzind sa se opreasca foarte usor. Nu stiu despre ce este vorba asa ca m-as complica inutil. Am scris in prima postare a topicului ca nu sunt electronist. Poate pun multe intrebari, fac multe variante, dar am incercat sa fac si eu ceva, mi-am dat toata silinta si am cautat solutii, nu am cerut nimic de-a gata. Am sa fac ceva din ce am postat aici si revin cu rezultatul. Multumesc. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 31 minutes ago, amudsen said: a fost o ampla discutie pe acolo. Multumesc @amudsen. Am citit acel topic inainte sa deschid deschid eu altul, dar mi se pare mult prea complicata discutia de acolo pentru cunostintele mele. Eu vreau sa fac o jucarie mica 2 in 1, o masina de gaurit si polizor pentru mici lucrari DIY, fara mari pretentii. De aceea am nevoie de o schema care sa imi asigure un montaj compact si care sa mearga la 24V fara sa fac omleta pe ea, asa cum s-a exprimat cineva pe aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum