Radiotelegrafist Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) Va salut colegi,asa cum spune si titlul cumpar asenenea capete universale,prefer unele noi,o zi buna.doua imi trebuesc.............. Editat Decembrie 2, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 stiam ca are asa ceva cineva la vanzare dar nu mai dau de acel topic Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Unul de Maiak, nou, am eu. Trebuie sa îl caut. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 ofer si 54 minutes ago, PINTI said: Unul de Maiak, nou, am eu. Trebuie sa îl caut. d 54 minutes ago, PINTI said: Unul de Maiak, nou, am eu. Trebuie sa îl caut. da,mergre. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Eu aveam capetele noi de Majak,dar le-am vandut.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 2 hours ago, andrei_ said: Eu aveam capetele noi de Majak,dar le-am vandut.... stai putin andrei.eu vreau car redare inregistrare, 3 hours ago, PINTI said: Unul de Maiak, nou, am eu. Trebuie sa îl caut. chiar te rog frumos sa-l cauti Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Pe olx sunt oferte din Bucuresti.Poate ai drum pe acolo,ca esti aproape.Oricum cand iei unele uita-te cu lupa,pentru aprecierea uzurii,daca nu sunt noi Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 ofer pretul corect Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Acum 8 minute, Giorgi tv a spus: chiar te rog frumos sa-l cauti Am cautat. Din pacate este un cap de inregistrare-redare , nou, pentru un mag. Tesla CM120. Are codul TESLA ANH 210. Imi pare rau. Va doresc succes in cautare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Nu fac polemica.Ti-am dat un sfat findca,intimplator si eu am cautat niste butoane pt kashtanul meu.Asa am dat de ofertele de capete din Buc.Nu stiu cum poti sa interpretezi asta ca mistocareala! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Giorgi tu esti cel care polueaza topicul tau cu postari repetate pe chestii inchipuite. N-a facut nimeni misto de tine, aici, incearca sa te abtii. Spor. Link spre comentariu
SKGXG Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 (editat) Stiu ca am si eu , ma rugase cineva odata, i-am gasit, si nu s-a mai interesat. Maine voi cauta si va spun! Vreti 2 de redare-inregistrare,nu? Eventual lasati-mi un nr. de telefon! Editat Decembrie 3, 2018 de SKGXG Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 (editat) Va salut si buna dimineata,da doua cap-uri universale vreau,mai concret ca sa ma conving imi puteti pune o poza cu ele,o zi buna. Editat Decembrie 4, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
SKGXG Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Cam asa arata. Unul e nou nelipit, cu celalalt am probat un aparat candva. Eu le-am cumparat noi,pe vremuri, din magazin.N-am avut Maiak niciodata! Costa 40 lei bucata, se dau impreuna. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 On 12/2/2018 at 5:51 PM, andrei_ said: Eu aveam capetele noi de Majak,dar le-am vandut.... Va salut domn andrei,da le vreau. 8 minutes ago, SKGXG said: Cam asa arata. Unul e nou nelipit, cu celalalt am probat un aparat candva. Eu le-am cumparat noi,pe vremuri, din magazin.N-am avut Maiak niciodata! Costa 40 lei bucata, se dau impreuna. discutam pe pm. Link spre comentariu
Postări Recomandate