Mix Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 Am rezolvat problema care o avea sursa.Traful se mai incalzeste putin dar nu cred ca e asta o problema.As vrea sa stiu cati wati poate sa suporte sursa pt ca am probat-o cu o statie de 2x100.Tranzistorii se incalzesc putin.Tensiunea de alimentare am reglat-o la +/-25v, iar puterea obtinuta pe canal este cam 70w, valoare la care deja imi scade tesiunea (de la 25v la 24v) furnizata de sursa si apar distorsiuni.Daca ii maresc tesiunea la 30v in sarcina puterea tot la 70w ramane iar tesiunea scade iar la 24v. Doar 140w sa aiba sursa?Depinde cumva de randamentul bobinei?Si ar mai fi ceva: rezistenta care vine la pin15 de 2.2 ohmi s-a ars.Am inlocuit-o cu una de 4.7ohmi/0.5w. Si asta s-a inegrit dar inca merge.Chiar atat de mult consuma etajul final din integrat? Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 inchid aici, continua discutia unde ai inceput-o, la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=22802 Link spre comentariu
Postări Recomandate