Tomsa Cosmin Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Salutare colegi, a folosit cineva circularul cu masa de la bosch,pts-10? Ma intereseaza sa-l achizitionez pentru taierea placilor de pal,mdf,polywood. Nu prea ma intereseaza puterea,pentru ca nu o sa fie folosit intens,cel mai mult ma intereseaza ghidajele paralele si taierea in unghi,se poate taia cat de cat precis? ( are joc la ghidaje?) Care ar fi dimensiunea maxima a placi e care as putea-o taia pe masa Astept pareri doar de la cei care au avut sau folosit Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Salut, Eu momentan am doua circulare de masa printre care si PTS 10, dar modelul mai vechi care e un pic diferit. Dimensiunea maxima ce poate fi taiata este undeva la 52cm. Cu mici artificii precizia este buna. Discul circular care vine inclus nu este grozav, recomand achizitionarea unui\unor discuri speciale pentru aplicatia\aplicatiile pentru care se doreste a fi folosit. In opinia mea, pentru rezultate optime este nevoie cam asa: - un disc pentru spintecare lemn (dinti putini - ATB 24 dinti) - un disc pentru retezare lemn (dinti multi - ATB 60 dinti) - un disc pentru PAL (dinti multi TCG 60-80dinti) - un disc pentru MDF (ATB 40 dinti ) Atentie, discurile bune sunt scumpe si un set de 3-4 discuri poate sa fie mai scumpe ca aparatul in sine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum