gigione01 Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Am cumparat o clona OP-COM (chinezeasca)si incerc sa o folosesc (sterg erori Insignia )pe un laptop Acer cu windows 10. Se instaleaza corect,recunoaste interfata ,salvez configuratia dar nu scaneaza masina.Primesc eroarea din foto. Am instalat 3 versiuni de opcom(2012,2014) Orice ajutor e binevenit. Multumesc! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 uite cum trebuie instalata pe Win10 Op-com pe Win 10 Link spre comentariu
gigione01 Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Asta a fost primul lucru pe care l-am facut-sa caut pe youtube.Am facut exact ca in acel tutorial. Nu s-a modificat nimic,primesc aceeasi eroare.Apoi am postat aici! Sunt multe cazuri pe net cu aceasta problema dar nu vad nicio rezolvare concreta/corecta. Multumesc pentru raspuns! Astept si alte sugestii! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 (editat) Ok. sugestii deci:e posibil sa nu existe fizic firele respective in portul de diagnoza de pe masina.Nu e simplu deloc cu opcom,desi e un compromis foarte bun intre pret si ceea ce ofera!La mine de exemplu linia k-line nu exista fizic de la pompa de injectie la portul de diagnoza(pinul 7),dar daca te cuplezi separat in conectorul pompei poti diagnostica pompa de injectie fara probleme!!!Cauta dupa ob2 pinout si vei afla multe...iti doresc mult succes si noroc pentru ca ai nevoie!Mai sunt si alte trucuri folosite de fabricant pentru a face diagnosticarea cat mai greu accesibila amatorilor...de exemplu pinul 16 unde trebuie sa ai permanent 12vcc nu doar ca lipseste in lipsa bateriei(logic nu?) dar daca masori fata de masa,cu un ohmetru fara baterie cuplata, o sa ai 0ohmi intre pinul 16 si pinii 4si5(gnd)... Editat Ianuarie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gigione01 Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Multumesc pentru ajutor! Cred ca primul si-a facut update la program si fiind o clona...a cedat! Am cumparat alt tester (tot clona) si isi face treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum