alex26 Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Va salut. Am găsit pe un site românesc 2 osciloscoape și anume Tektronix 2225 la prețul de 600 lei și Leader 8021 la 500 lei. Acesta va fi folosit in audio. Care ar fi varianta mai buna de achiziționat.Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Cu 100 lei sari de la 20MHz la 50. Ca sa nu mai spun de firma. Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Va multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Chiar mai era nevoie de indicatii din alta parte? Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Din pacate tipul are mai multe osciloscoape identice Tektronix dar fără sonde. Nu știu dacă se mai merita acum. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Deși niște sonde de calitate sint scumpe (250E-350E bucata pt sonde de 500Mhz), o pereche de sonde pt un osciloscop de genul acesta se pot găsi la un preț rezonabil. Important este sa fie osciloscopul și sa funcționeze bine pt ca mai departe îți vei cumpăra / confecționa sondele necesare. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 1 hour ago, alex26 said: Din pacate tipul are mai multe osciloscoape identice Tektronix dar fără sonde. Nu știu dacă se mai merita acum. Lasa sondele, important este sa poti testa inainte oscul. Sa vezi luminozitatea, focalizarea, sincronizarea chiar cu un simplu fir pus la semnalul de calibrare. Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Sa îl testez nu am cum, este in Onești, iar eu sunt in Alba Iulia. Tipul spunea ca a dat 10 bucăți și mai are 5. In schimb la osciloscopul Leader, acesta are sondele și chiar și cutia. Ma batea gandul și la unul digital care sunt de la 1300 lei in sus, Hantek, Atten. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 O sonda din aia e 50 de lei, cumpara cea mai ieftina sonda, ca oricum nu ai ce face cu sonde de 250 - 350 € cum se spune pe aici. Pai nu face osciloscopul atat, merg foarte bine sondele de 50 de lei 1 Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 In principiu sa rămân la Tektronix, sa uit de Leader iar legat de cele digitale sunt doar niște chinezării. Link spre comentariu
csu Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 salutare găsiți sonde HANTEK PP-80 la 28,12RON/buc, sau HANTEK PP-150 41,55RON/buc la tme. pentru audio sunt de ajuns. 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) La Opti....Digi....o mapa cu doua sonde pana la 100MHz costa 60 de lei. Chinezarii dar isi fac treaba cu varf si indesat. Mergi pe Tek. L-am vazut si eu pe O..x. Merita. Editat Decembrie 2, 2018 de PINTI 2 Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Am comandat tektronix, sper sa fie ok . Va veni cu Posta Romană și va trebui sa am noroc sa ajungă întreg. Voi reveni cu detalii. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Acum 23 ore, alex26 a spus: Am comandat tektronix, sper sa fie ok . Va veni cu Posta Romană și va trebui sa am noroc sa ajungă întreg. Voi reveni cu detalii. Daca nu te superi,dupa ce il primesti si il testezi,impartaseste-ne si noua cum se prezinta,real,sunt interesat de asa ceva! Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 M a sunat acum proprietarul și are drum prin țara. Trece si pe la mine și mi-l lasă personal. Mâine ar trebui sa îl am, mai urmează sa comand sonde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum