Toader Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Un amic vrea sa-si ia asa ceva, dar cu conectivitate la 220.I-am recomandat Audio Pro niste modele doar din specificatii.Ce ati recomanda in jurul sumei de 1000 ron sau si un pic peste?Mersi Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Eu i-aș recomanda să meargă într-un magazin care are mai multe modele din gama de prețuri în care se încadrează și să asculte pe rând fiecare model, până găsește unul care-i place cum se aude.Preferințele audio sunt subiective și ce-i place unui anumit om, poate să nu-i placă altuia.....de multe ori e vorba doar de audiometrie, nu neapărat de design sau preț. Dacă cineva are auzul atenuat în zona înaltelor și ascultă un sistem ,,audiofil,, perfect echilibrat, poate să nu-l aprecieze la fel ca pe altul, care redă exagerat de tare frecvențele înalte, deși nu e la fel de ,,Hi-Fi,, ca primul. Editat Decembrie 1, 2018 de validae Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Ar putea incerca ceva de la Sony, dar sare putin peste bugetul lui. L.E. Ar mai fi niste no name-uri sub forma unor boxe profesionale Editat Decembrie 1, 2018 de maxente Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Drept sa spun no-name-ul sta mai bine in specificatii (daca sint pe bune). Macar la no-name scrie care este presiunea maxima - SPL-ul maxim ceea ce la Sony nu scrie iar cineva zice de Sony ca nu prea au putere ce-o mai fi insemnind si asta.....sint boxe de distractie intr-o camera de bloc eventual putin mai mare nu-s boxe de sonorizari. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Atentie ca prostia asta de Sony e de fapt o singura boxa, nu sunt doua in banii astia. Asta-i de fapt o combina, are si dvd sa vezi filme la ea pe televizor si luminite cum sunt prin toate chinezariile .. Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) S-a gandit la Audio Pro https://www.emag.ro/boxa-portabila-audio-pro-addon-t3-25w-portocaliu-audiopro-addont3orange/pd/DSFLC3BBM/?cmpid=73063&gclid=EAIaIQobChMIoInmg9iB3wIV0UPTCh2Y5QacEAAYASAAEgJxGfD_BwE sau asta https://www.avmall.ro/detalii/boxa-portabila-audio-pro-addon-t5.html/alb A avut cineva asa ceva? Editat Decembrie 2, 2018 de Toader Link spre comentariu
wwilly Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Portabilitatea este un criteriu? Pt ceva fix, recomand soundbar cu subwoofer, mute modele au conectiviatte bluetooth. Nu e ceva audiofil, dar vorbim de bluetooth, ma gandesc ca nu este un criteriu. Am auzit ceva de la samsung, suna foarte decent pt o camera + ca e destul de versatil, mai poti conecta si televizorul. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 4 hours ago, Toader said: S-a gandit la Audio Pro https://www.emag.ro/boxa-portabila-audio-pro-addon-t3-25w-portocaliu-audiopro-addont3orange/pd/DSFLC3BBM/?cmpid=73063&gclid=EAIaIQobChMIoInmg9iB3wIV0UPTCh2Y5QacEAAYASAAEgJxGfD_BwE sau asta https://www.avmall.ro/detalii/boxa-portabila-audio-pro-addon-t5.html/alb A avut cineva asa ceva? Prea mica boxulița la banii aia, parerea mea. Mai bine cauta ceva mai mare, gen cum erau satelitii de 12'' de ziceam mai sus. In caz de circ organizat, daca se iveste ocazia vreodata, il ajuta mai mult niste boxe mai mari. Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Exclus volume mari.Maxim dif de 8 inch Link spre comentariu
kablu Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 In vara am fost la un "chef" de copii, unde am fost vreo 15 adulti si vreo 20 copii. Era piscina, gratar, alcool, mamici si un difuzor GGMM-E5 (am verificat modelul in istoricul device-urilor conectate la telefon). E ieftin, face galagie cat sa-i acopere po toti (era pus intr-o curte la Trei insule) sunet bun pentru astfel de generatoare de zgomot. Bateria tine de te plictisesti de atata muzica si se incarca/merge si de pe USB. Daca esti curios, poti veni pe la mine si aranjez cu proprietara o sesiune de auditii. Aaaa.... si il vinde amazonu' Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Un amic vrea ceva boxa bluetooth conectata la 220.Nu prea ma pricep la asa ceva.Acusi ajungem la Arad, la Dl. Popa cu SE cu EL34.Suna foarte frumos.Mult mai frumos ca Accuphase ce-l am.Merita sa vii.E frumos de tot sunetul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 conectare la 220, s-ar intelege ca nu e cu acumulator si nici portabila. ar trebui sa se hotarasca amicul. Portabile pentru afara, am auzit roland ba 330, bate tot ce vrei si o asculti cu mare placere. La interior e la moda Sonos, au o gama intreaga de modele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum