geoky Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Pentru acest televizor, caut ecran. Model AUO T420HVJ01.0 (B1) XXXXG EAX65384004 (1.5) LE42B, 42G Nu stiu ce sanse sunt sa gasesc, dar eu imi fac datoria catre client si caut. Multumesc ! Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2019 Valabil, m-a contactat clientul sa ma intrebe daca am gasit ! Multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Sansele sunt fff ffff mici sa gasiti asa ceva, nici macar 20 % nu sunt sanse...pentru ca majoritatea tv-urilor asa se sfarsesc ! Scuze pentru off topic ! Dar asta cam asa si este..... ! Iar ca sa-i cumparati display nou.....atunci nu se merita reparat tv-u . O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2019 Sunt foarte-foarte mici, dar nu inseamna ca nu sunt, hope dies last. Suntem datori sa incercam. Asta ne e minunata profesie. Bye ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Acum 4 ore, geoky a spus: Sunt foarte-foarte mici, dar nu inseamna ca nu sunt, hope dies last. Suntem datori sa incercam. Asta ne e minunata profesie. Bye ! Asta asa este , sper sa gasesti cit mai repede , mult succes 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Acum 11 minute, Florinel TV a spus: Mult succes ! Da tot asa ii doresc si eu,mult mult succes ! Sa gasiti un display de calitatea a-I-a si la un pret fff fff bun . O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Am cautat si eu acum citiva ani un display pt un tv de 140cm. Tv-ul a ajuns la dezmembrari pt ca nu am gasit display decit la producator cu 620E + transport, cred ca mai mult sau cel putin comparabil cu pretul tv-ului. Singura sansa sa gasesti un display la un pret rezonabil este sa gaseti un TV cu electronica varza, eventual trasnit dar cu display-ul OK. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 (editat) Pai domnule,#sesebe 620E...nu costa atat nici tot tv-u cand a aparut el prima data...si sa dai 620 E...doar pe display, eu unul nu l-asi mai face pentru nimic in lume. Pai cu 1500 - 1700 lei iei alt tv-u....dar adevarul adevarat e ca fara 3D...pentru ca acum numai exista 3D la tv-uri...dar oricum,am eu tv-ul meu cu 3D si nu prea il folosesc asa...Sa zic asa ca l-am folosit de 7-8 ori de cand l-am luat si pana acum.....si mai are cate-va luni si face 5 ani. Editat Februarie 25, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Eu ti-am spus experinta mea cu cautarea unui display mare. Nu am spus ca ar merita si de aia l-am dat la dezmembrari. Link spre comentariu
geoky Postat Noiembrie 12, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 M-am intalnit cu clientul acum cateva zile. Mi-a reamintit sa-i caut un display pentru tv-ul lui. I-am explicat cum sta treaba, de fapt i-am spus de prima data, acum doar i-am repetat. Dar el insista in continuare, chiar daca culmea, este o persoana cu situatie materiala foarte buna. De multe ori ma minunez de oameni, si de unicitatea lor. Suntem pe planeta, peste sapte miliarde de persoane, fiecare unica in felul ei. Dar asta-i alt subiect. Nu fac decat sa dau un UP, anuntului. Multumesc tuturor ! Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Ai gasit display? Daca e unul cu mofturi, dar dispus sa dea banul gros, cumpara un TV similar si pune display-ul de la ala in acesta. E clar ca trebuie sa fii sigur ca vei fi platit cum trebuie pt manevra asta. Link spre comentariu
geoky Postat Iulie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 4 ore, sesebe a spus: cumpara un TV similar si pune display-ul de la ala in acesta. Hm ! Nu inteleg ce vrei sa spui, adica sa cumpar un tv nou, similar ? Pai si unde ajung ? Trebuie sa gasesc ceva s.h. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Pai ai zis ca pe proprietar nu-l interesează decit să-l vadă pe asta mergind indiferent de costuri Panel second ai șanse de poate 0.01% sa găsești. Cine are panel bun și electronica arsa cumpăra placi și face TV-ul, rar sa vinda panelul - eu oricum nu am văzut. Link spre comentariu
Postări Recomandate