M.Adrian Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Salut, sper ca nu imi aprind taciuni in cap daca postez subiectul asta aici, in caz contrar, rog un moderator sa mute subiectul la o sectiune mai potrivita, ori daca nu isi gaseste locul sa il stearga complet. Revenind la subiect, ma bate gandul de ceva timp sa "leg" o carte, tutoriale am vazut destule, cateva tehnici de legat pagini am incercat, pana aici treaba pare sa mearga bine. Paginile le voi face din hartie A4 de copiator, iar copertile din mucava acoperita cu piele sintetica, sau ceva hartie decorativa, inca nu m-am hotarat. Ceea ce nu stiu acum este ce lipici sa folosesc pentru cotor sa reziste in timp, si lipit pielea sintetica pe mucava. Tutorialele au fost toate in engleza, si mentionau un anume "white glue", altele spuneau doar de lipici, deci nu stiu. Sa folosesc acel lipici alb, sau ar merge mai bine aracet de lemn, ori altceva? A mai facut cineva carti pe aici? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Da, am facut eu. Daca vrei iti caut tutorialul dupa care am facut, ca nu prea mai stiu pe unde l-am pus. E un video. A mea a iesite beton. Nu mai imi aduc aminte daca am lipit-o. Parca sa zic ca am cusut-o (din ce vad in poze)... 4 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Mihai Golu Mie Pantelimon Golu mi-a scos peri albi la propriu ,dicta asa de repede si atat de incet incat daca nu avea carti scrise nu intelegeam nimic Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Am facut-o, dar am facut-o degeaba... ca n-am citit-o. O folosesc sa tin banii in ea. Ma rog... acu nu-i mai tin ca sint mai multi si nu mai incap. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Eu inca inca ii tin. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Decembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2018 @Giuseppe Bagarella da, daca se poate chiar as dori sa vad tutorialul. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 O sa ti-l dau joi seara sau vineri, cand ajung acasa, ca e pe un hard extern pe care nu il am la mine. E un filmulet de 700MB. Mai imi aduci tu aminte in caz ca uit. Link spre comentariu
vghesm Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Acum 3 ore, Giuseppe Bagarella a spus: O sa ti-l dau joi seara sau vineri, cand ajung acasa, ca e pe un hard extern pe care nu il am la mine. E un filmulet de 700MB. Mai imi aduci tu aminte in caz ca uit. Mai bine urcă-l pe youtube, faci un bine la mai multă lume Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 O sa vi-l pun pe torrent, ca e mare pt YouTube. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 (editat) Nu e mare la 700 mega. Sunt filme full HD, 4k sau chiar normale, care sar lejer de 4 giga fisieru' pe YT. Editat Decembrie 7, 2018 de maxente Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 8, 2018 Partajează Postat Decembrie 8, 2018 @M.Adrian @vghesm Tutorialul pe care vi l-am promis. Scuze de intarziere. Spor la legat carti ! https://we.tl/t-HC8bEXtIxl 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Le-ati luat ? Pot sa le sterg ? Link spre comentariu
vghesm Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Acum 18 ore, Giuseppe Bagarella a spus: Le-ati luat ? Pot sa le sterg ? Eu am copiat arhiva! Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum