Vizitator Noob Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Revin cu o alta intrebare: De unde sa cumpar sarma de cupru emailata pentru bobinaj? Am gasit pe TME si pe conexelectronic, doar ca preturile sunt aproape duble pe TME, deci m-as orienta spre prima varianta. Pe mivarom au in stoc doar role de 8-9kg si nu am nevoie de asa de mult (desi, calculand, ar fi cel mai ieftin/kg). Pe TME si pe conexelectronic preturile apar pe kg, daca fac o comanda primesc ~1kg sau au la fel role de mai multe kg? Pe conex scrie pe paginile respective "ATENTIE! Rolele pot avea mai mult de 1Kg, iar pretul este per Kg. Prin urmare, costul produsului poate varia in functie de greutatea finala. Va multumim pt. intelegere!" insa nu se mentioneaza cat de mult variaza greutatea, daca la fel e vorba de role de multe kg sau chiar e 1kg poate cu cateva sute de grame in plus. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Pe tme vad ca sunt si role de 0,25 sau 0,5 kg, dar pretul e destul de mare. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Am cumparat multa sarma de bobinat de la mivarom, pe role de 0,5 si 1kg, a fost foarte ok, acum de ceva vreme inteleg ca nu le mai functioneaza masina de bobinat si au ramas doar cu rolele mari care se vand greu pentru ca e putin probabil sa ai nevoie de atat de mult vreodata...pacat ca n-au rezolvat. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Eu sirma de bobinat cumpar de la Petra Iasi in ce cantitate am eu nevoie pt ca imi bobineaza pe loc. Si preturile sint acceptabile. 1 Link spre comentariu
Vizitator Noob Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Un magazin care nu a fost mentionat aici e Dioda.ro. Am comandat de la ei zilele astea o sursa UNI-T (UTP 3313TFL) pentru ca acolo am gasit-o cel mai ieftin. Comanda am facut-o la 3 dupa amiaza, mi-au pregatit-o si predat-o curierului in aceasi zi, a doua zi a ajuns (cu Fan Courier). Transport gratis la comenzi de peste 300RON. Totul a decurs ok, sunt multumit. Pana la urma am luat sarma de bobinat de la conex electronic. Mi-au raspuns la intrebari cand i-am sunat, sarma vine pe role de ~1kg acolo unde pe site se mentioneaza 1kg, dar fiindca greutatea nu e niciodata fix 1kg se cantareste si se calculeaza pretul. Diferentele sunt foarte mici. M-au sunat dupa ce am plasat comanda sa imi spuna ca un produs din lista nu era pe stoc, si am putut sa il inlocuiesc cu altceva. Coletul mi-a fost pus in aceasi zi la curier (GLS), si a doua zi a ajuns la mine. Deci o experienta buna. Intre timp astept comanda de pe mivarom care se livreaza cu Urgent Cargus. Conform AWB-ului coletul este inca in tranzit de doua zile. La telefon cei de la cargus mi-au spus ca ar fi ajuns coletul in orasul meu la depozit, insa dintr-un motiv sau altul nu a fost scanat cand a ajuns, deci nici macar nu pot sa merg eu la depozit sa il ridic. Mi s-a spus sa mai astept. Poate maine. On 12/5/2018 at 1:57 PM, sesebe said: Eu sirma de bobinat cumpar de la Petra Iasi in ce cantitate am eu nevoie pt ca imi bobineaza pe loc. Si preturile sint acceptabile. Din pacate eu nu sunt din Iasi, insa e bine de stiut pentru cei din zona. On 12/5/2018 at 7:44 AM, Marian said: Am cumparat multa sarma de bobinat de la mivarom, pe role de 0,5 si 1kg, a fost foarte ok, acum de ceva vreme inteleg ca nu le mai functioneaza masina de bobinat si au ramas doar cu rolele mari care se vand greu pentru ca e putin probabil sa ai nevoie de atat de mult vreodata...pacat ca n-au rezolvat. Am sa verific data viitoare cand mai am nevoie, poate o sa aiba in stoc atunci. Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Acum ceva timp am cumparat niste relee cu montare pe pcb de la http://tor-online.ro/ nu am avut foarte multe comenzi ca sa ii stiu foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum