Vizitator Noob Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Salutare! Sunt mai nou in domeniul asta, deocamdata am achizitionat un kit arduino de pe olx, si niste componente de baza de la un magazin de profil din orasul meu. Incep sa am nevoie de mai multe componente totusi, si nu vreau sa le iau din oras de la mine pentru ca e mai scump decat orice magazin online pe care l-am gasit pe google. Asadar voi ce site-uri folositi pentru cumparaturi? Pe care le recomandati, si cu care ati avut experiente mai putin bune? Caut specific magazine online din Romania, stiu ca pe china se gasesc cele mai ieftine dar nu vreau sa astept o luna dupa componente. P.S.: am folosit si functia de cautare a site-ului si google cu site:elforum.info si nu am gasit nici un subiect de genul. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Daca vrei foarte ieftin si nu te intereseaza provenienta componentelor, poti merge pe mivarom, la unele repere au preturi chiar mai mici decat pe ebay. E drept ca-ti asumi un risc semnificativ, dar macar la unele pasive tot ar trebui sa fie ok. Daca vrei seriozitate mergi pe TME. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Online vinde si adelaida, quintrix, optimus digital, vitacom. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 N-am cumpărat niciodată de la ”adela„...au niște prețuri de stă mâța-n coadă! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Eu am luat ca sunt din Craiova si la nevoie le calcam pragul. Maruntisurile sunt scumpe, asa-i. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) Piese bune gasesti la Conexelectronic Bucuresti. Livreaza si online. Sunt foarte rapizi cu expedierea. Daca nu au un reper comandat, te suna la telefon si te intreaba daca poate sa iti livreze un echivalent...etc. Sunt foarte comunicativi. Cei de la "adela..." , in afara de preturile mari, sunt si neseriosi din punct de vedere al livrarii. Am primit un colet dupa trei luni. Si din China sosea mult mai repede. Nu mai cumpar de la ei. Editat Decembrie 2, 2018 de PINTI Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 pentru chinezării livrate rapid, mivarom pentru chinezări livrate greu, aliexpress, wish, joom setc pentru piese serioase tme, iar ce nu se găsește la ei, farnell Într-un timp luam și de la adelectrocom (au marfă de la TME) unde livrarea era mai greoaie, dar nu am mai luat de la ei de cîțiva ani. foarte rar am luat și de la adelaida, de exemplu cablaj pe suport de aluminiu numai la ei am găsit pe stoc atunci cînd am avut nevoie. Cînd ceea ce ai mare nevoie nu găsești, prețul începe să nu mai conteze. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Acum 35 minute, PINTI a spus: Cei de la "adela..." , in afara de preturile mari, sunt si neseriosi din punct de vedere al livrarii. Am primit un colet dupa trei luni. Si din China sosea mult mai repede. Nu mai cumpar de la ei. Sa zici multumesc ca ai primit ce-ai comandat...se putea si altfel, crede-ma Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Acum 3 ore, Fan Elforum a spus: Online vinde........vitacom. Vitacom nu mai vinde piese electronice de mult timp. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Sa zici multumesc ca ai primit ce-ai comandat...se putea si altfel, crede-ma Like!!! Link spre comentariu
peternan Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 4 hours ago, mac01 said: Vitacom nu mai vinde piese electronice de mult timp. este ASWO si este ok nu conditioneaza o comanda minima 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) N-am stiut ca si-au schimbat numele. Magazinul de pe Maica Domnului (tot Vitacom) nu mai comercializeaza piese electronice. Cu multi ani in urma de la ei faceam cumparaturile....dar aveau magazinul in alta locatie. Editat Decembrie 2, 2018 de mac01 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Acum 6 minute, peternan a spus: este ASWO si este ok nu conditioneaza o comanda minima Am colaborat și eu cu ASWO mult timp. Îmi trimeteau cataloage gratuit. Nu știam ca mai sunt activi. Mulțumesc de informație. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Acum 6 minute, peternan a spus: este ASWO si este ok nu conditioneaza o comanda minima ASWO livreaza numai catre firme, nu cred ca initiatorul detine asa ceva. Mai exista mouser si digikey, livreaza din SUA in cateva zile cu transport gratis la comenzi peste 210 lei, doar piese originale Adelaida au preturi mai mici decat la TME ( cred ca tot de la tme cumpara, dar multe bucati ), trebuie sa stii ce sa cauti. La TME e scump transportul ala de 27 de lei, nu se merita. Mai bine iesi de la protehno.ro ( distribuitor farnell in Romania ), 15 lei prin fan curier sau ridicare de la sediul lor din Bucuresti gratis. Link spre comentariu
Vizitator Noob Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Mi-au fost de ajutor. In Bucuresti nu sunt pentru a vizita unele magazine mentionate aici. M-am orientat spre mivarom pentru inceput din moment ce toate sunt foarte ieftine. Am facut o comanda pentru niste rezistente, condensatoare, switchuri etc. Daca o sa fie ceva in neregula cu siguranta la urmatoarele comenzi am sa incerc si alte site-uri postate aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum