Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator solar Silver Crest

Marian Iftode

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi ! Am primit cadou un incârcator solar Silver Crest SPBS 5000 B 2 cu toate accesoriile pe care l-am pus agatat cu suportul sau  geamul din camera mea  sa se incarce de la soare acumulatorul si am mers la servici.La intoarcere acasa am gasit incarcatorul cazut jos si desfacut(mai mult ca sigur ca din cauza soarelui ventuzele sau uscat si a cazut deoarece nu mai are nimeni cheie sa intre) are un fir rupt din cauza caderii. Va rog cine detine o schema a acestui aparat s-o publice pe site pentru a ma ajuta sa-l repar. Va multumesc foarte mult si astept ajutorul vostru.O zi buna va doresc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

3

• validae

2

• vldc

1

• kinderu56

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

D-le Kinderu 56 dar o traducere nu avem? Ca ma uit ca mita in calendar cum depanatorul bijutereste si nu inteleg nimic. Santem totusi in Romania nu in alta parte,deci am nevoie de instructiuni in limba romana nu engleza se poate asa ceva? Va multumesc.

Link spre comentariu

Pune poze cu el desfacut si poate e marcat firul pe placa. Ce culoare are firul? Cat e de gros? De obicei, in dispozitivele solare sunt marcate firele pe placa. B+, B-, S+,S-, poate vedem ceva.

Link spre comentariu

Cel mai bine e să pui o poză de aproape cu el demontat, cum a scris și colegul mai sus.Am și eu un astfel de încărcător și pot să văd despre ce fir e vorba.

Link spre comentariu

Incârcatorul pur si simplu are manifestarea ca,de incarcat incarca acumulatorul dar din dreptul notatiei solar este in continuu fie zi sau noapte aprins, iar la conectarea telefonului pentru incarcare  incarca doar 5 minute dupa care se descarca de tot. Probabil are vreun scurt undeva pe placa.Va multumesc  stimati colegi.

Photo1477.jpg

Photo1476.jpg

Photo1478.jpg

Link spre comentariu

Mai exista camere vga? Pe bune, cu poza asta vrei sa obtii informatii? Nu mai zic de exprimare. Pune mana pe multimetru si spune ce tensiune ai la baterie. Incarc-o cu incarcatorul de retea cateva ore, mai masoar-o si plina si dupa un repaus de 1-2 ore. Pune-o la treaba si mai masori dupa. Daca o lalai sa se incarce de la soare si mai ai si pretentia sa o faca repede si eficient, e o cauza pierduta.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Uite o poză cu placa acelui tip de încărcător .Am făcut poza în format VGA ca să fie de dimensiune mică și să n-o mai încarc pe site-uri externe.Sper că se văd clar firele, care unde vin.Menționez că modelul meu e Silvercrest SLS 2200 C2  fabricat în Bochum Germania.

P1060180.JPG

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări