modoran Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 E gratis la focussat instalarea + echipamentul, doar ca trebuie sa platesti pe 3 luni inainte abonamentul, dupa aceea incarci cand vrei Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Acum 22 minute, modoran a spus: E gratis la focussat instalarea + echipamentul, doar ca trebuie sa platesti pe 3 luni inainte abonamentul, dupa aceea incarci cand vrei Eu zic să te mai informezi ...inainte să dezinformezi ...uite ce scrie în pagina lor de internet: Reîncarci minimum pachetul Familia pe toată perioada contractuală. Adică ...doi ani! Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Lasa ce scrie in pagina lor, toti rau platnicii din zona mea isi baga focus sat si atat platesc, in practica nu vine nimeni sa ia echipamentul daca nu platesti o luna doua sau sa-ti blocheze accesul definitiv Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Adică, ăștia fac acte de binefacere!?Dau echipamentul de 200-300 de lei pentru abonamentul pe 3 luni?? Editat Decembrie 1, 2018 de elmar 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Acum 6 ore, ionel1959 a spus: Se mai prind si pe alti sateliti dar trebuie sa stea sa orienteze antena tot timpul.Pe Hellas Sat2 sant taraf, etno si nasul tv ,cateva canale bulgaresti la liber. https://www.flysat.com/tv-ro.php freesat cu bani https://www.flysat.com/freesat.php https://www.freesat.ro/cat-costa receiver compatibil,dar mai sant si multe altele amiko mira s2 conax.url Editat Decembrie 1, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Preturile la freesat nu corespund, de exemplu cica e 60 de lei cartela, apoi daca dai sa cumperi cica e 174 de lei. Vrei si receiver, costa 358 lei, fara antena si LNB, alea costa suplimentar. Cine naiba ar da banii astia pentru cateva posturi ... Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Acum 9 ore, ionel1959 a spus: Se mai prind si pe alti sateliti dar trebuie sa stea sa orienteze antena tot timpul.Pe Hellas Sat2 sant taraf, etno si nasul tv ,cateva canale bulgaresti la liber. https://www.flysat.com/tv-ro.php 1 oră în urmă, modoran a spus: Preturile la freesat nu corespund, de exemplu cica e 60 de lei cartela, apoi daca dai sa cumperi cica e 174 de lei. Vrei si receiver, costa 358 lei, fara antena si LNB, alea costa suplimentar. Cine naiba ar da banii astia pentru cateva posturi ... atunci daca ai ethernet dai vre-o 250lei pe un ,,cccam evo satelit,, 12luni si dupa cca 10lei pe luna si ai mult mai multe posturi,bineanteles in scop demonstrativ,cunoscatorii stiu despre ce vorbesc,sau daca tot ai ethernet cumperi un smart box media player etc,si ai ip tv cel mai avantajos este dupa cum spunea colegul, dvb-t2 Editat Decembrie 1, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator adrian_h Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 in primul rand,multumesc pentru raspunsuri! hai sa lamurim un aspect,care trebuia lamurit de la inceput,dar am neglijat acest lucru! Ca si buget nu vreau sa treaca de 8-900 de lei toata treaba asta! Conform specificatiilor,tv-ul are urmatoarele: Tuner/Receptie/Transmisie Analog TV Da Digital TV DVB-S2, DVB-T2, DVB-T, DVB-C De aceea caut o solutie ieftina si eficienta,iar cand am spus gratis,m-am referit la faptul ca nu vreau sa platesc un abonament lunar cand pot obtine acelas lucur cu un echipament in care investesti o data si recuperezi in timp! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 cumperi ci conax de aici ci.url sau din alta parte o parabolica si lnb cablu mufe tot de pe acolo sau din alta parte,tot acolo gasesti si cartele focus sat si freesat si cu tunerul din tv dvbs2 te-ai scos mai ieftin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum