Vizitator adrian_h Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: Detin o casa,in comuna Oarja AG la aproximativ 17 km de Pitesti,unde locuiesc ocazional si am un Lcd Horizon 32HL810H !As fi interesat de achizitia/montarea unei antene satelit/parabolica dar neavnd nici o tangenta cu acest domeniu,nu stiu ce anume ar merge!Ma interesaza sa pot prinde posturile romanesti in marea lor majoritate cat si straine,pe principiul cu cat mai mut,cu atat mai bine ideea e sa fie gratis(fara abonament)! mai ales ca nu stau tot timpul acolo! Tv-ul vine incorporat cu DVB-T/T2,deci presupun ca nu v-a mai fi nevoie de cumpararea atui receptor! Orice sfat/idee/recomandare,este bine-venita! Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 DVB-T înseamnă transmisie digitala terestră. Că să puteți conecta televizorul direct la o antena de satelit trebuie ca televizorul să aibă tuner DVB-S Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Păi dacă tv-ul are dvb-T2 ...poți încerca direct cu o antenă tip ”plasă” cu amplificator ...și (în funcție de zonă) Puteți prind ceva posturi românești ...poate și câteva de la vecinii noștrii(repet ...în funcție de zonă) Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 pentru satelit, trebuie S/S2. Dintre operatorii DTH parcă doar Focus sat oferă serviciu fără abonament, un fel de prepay, plătești cînd vrei pentru cît vrei, de exemplu pentru 1 luna. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Încă se mai prind ceva posturi, pe dvb-s(standardul vechi)... de exemplu pe thor1/intelsat1002 mai sunt vre-o 10-15 canale la liber ...dar, în majoritate străine (parcă se prinde: românia tv ,tv-sud-Buzău și publika din R Moldova...plus ...câteva posturi străine China-english , aljazera-english ! Editat Decembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Se mai prind si pe alti sateliti dar trebuie sa stea sa orienteze antena tot timpul.Pe Hellas Sat2 sant taraf, etno si nasul tv ,cateva canale bulgaresti la liber. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Știu...dar e greu să reglezi o antenă de satelit ...nu e pentru oricine această treabă! Cine nu știe ...oriantarea antenei de satelit, e o treabă migăloasă ...și nu prea se compară cu orientarea unei antene terestre! Editat Decembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Sant antene cu motor care se orienteaza singure.dar asta presupune mai multi bani. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Cel mai bine este o antena FocusSat care se incarca ca o cartela de telefon , daca sta o luna acolo o incarca pentru o luna , iar daca sta doua luni o incarca pentru doua luni simplu nu Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Eu cred că cel care a inițiat cest topic...vrea ceva ieftin...fără cheltuieli mari! ”O antenă” focus...înseamnă tot echipamentul (adică antenă parabolică cu lnb...și receptorul de satelit compatibil pentru cartela focus) și astea costă câteva sute de lei ...dacă nu mă înșel!? Editat Decembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Instalarea era gratuita inainte dar acum nu mai stiu cum este , si daca costa ceva mai mult de 150ron nu costa plus ca are 3 luni gratuit Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Dacă vrei să cumperi echipamentul de la ei ...te costă vre-o 300 și ceva de lei! Iar dacă îl iei în custodie te costă pe lună o sumă ...și ești obligat să faci contract cu ei pe 2 ani! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Stii cum se spune , nimic nu este gratis frate , vrei sa vizionezi porograme plateste Domnule ca chilipir nu se poate Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Acum 1 oră, adrian_h a spus: Ma interesaza sa pot prinde posturile romanesti in marea lor majoritate deci e clar, nu sunt de ajuns cîteva mizerii de canale FTA. Antena cu LNB trebuie să cumpere oricum, diferența dacă ia de la focusat este cei 200 de lei pentru receptorul HD. Dacă vrea moca atunci probabil ar fi de ajuns cele cîteva canale românești gratuite, dar nu cred că e cazul, a spus omu clar. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Ca să iei de la focusat receptor(200de lei) ...trebuie să iei și cartelă pe care trebuie s-o activezi (vrei, nu vrei) și asta mai costă vreo 75 de lei! Plus, dacă îți iei și antena cu lnb, mai coastă și aia vre-o 80 lei ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum