Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baza de timp OCXO de la frecventmetrul IEMI E-0204

VAX

Postări Recomandate

1 hour ago, sesebe said:

Demonstreaza-mi printr-o realizare practica si testare filmata asa cum facea @DjLeco.

Pina atunci ramin la afirmatia de mai sus.

Am intalnit mai multe persoane de genul asta, la care trebuie sa le arati practic pentru nu inteleg dupa schema.

Dumneata ai analizat schema, ai inteles ce este acolo ? Ca altfel pierdem timpul.

Link spre comentariu

Cei care sunt interesati doar de refacerea purtatoarei, pentru calibrarea unui frecventmetru sau in alt scop, pot sa renunte la partea de demodulare sincrona AM. Semnalul de referinta se extrage din sursa lui Q6 printr-un condensator (nu apare pe schema). Se poate lua si din sursa lui Q4 si se economiseste un JFET.

osc_sincro_pnp_2_s.thumb.jpg.d953b80915a2782f7b936031ac9f2b98.jpg

Inainte de acest circuit se afla un ARF acordabil cuplat la antena.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am si eu o rugaminte daca se poate.... Pentru ca nu gasesc nimic despre OCXO-ul  Cathodeon care echipa e0204 as dori dimensiunile lui cat mai exacte pentru a reproduce "footprint"-ul. Sau daca are cineva unul de dat chiar si defect astept PM. 

Multumesc

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări