VAX Postat Februarie 20, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2019 1 hour ago, sesebe said: Demonstreaza-mi printr-o realizare practica si testare filmata asa cum facea @DjLeco. Pina atunci ramin la afirmatia de mai sus. Am intalnit mai multe persoane de genul asta, la care trebuie sa le arati practic pentru nu inteleg dupa schema. Dumneata ai analizat schema, ai inteles ce este acolo ? Ca altfel pierdem timpul. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Cei care sunt interesati doar de refacerea purtatoarei, pentru calibrarea unui frecventmetru sau in alt scop, pot sa renunte la partea de demodulare sincrona AM. Semnalul de referinta se extrage din sursa lui Q6 printr-un condensator (nu apare pe schema). Se poate lua si din sursa lui Q4 si se economiseste un JFET. Inainte de acest circuit se afla un ARF acordabil cuplat la antena. Link spre comentariu
djvas Postat Septembrie 13, 2020 Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Am si eu o rugaminte daca se poate.... Pentru ca nu gasesc nimic despre OCXO-ul Cathodeon care echipa e0204 as dori dimensiunile lui cat mai exacte pentru a reproduce "footprint"-ul. Sau daca are cineva unul de dat chiar si defect astept PM. Multumesc Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Chiar nimeni nu are ? Domnule Vax ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum