Ion_Bumbu Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Domnule, exprimarile ghiolbanesti ma emotioneaza deloc. Cocotarea grilei in capul unui acordat paralel asa cum este cel din "proiect" nu inseamna decit cautarea necazurilor cu luminarea, asa cum stie oricine care a incercat realizarea fizica a macar unui amplificator cu FET in configuratia propusa. Simularea v`a si "spus" asta. Stabilizarea amplificatorului in este simpla, teoretic, practic insa pentru un incepator este problematica. Deci eu va astept sa`l faceti dumneavoastra si apoi sa povestiti cu lux de amanunte ce si cum merge, mai ales cum va sincronizati pe un semnal de 10MHz. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2019 Dumneata nu discuti tehnic, cu referire exacta la un element de pe schema sau la un subcircuit. Bati campii. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 (editat) Domnule, la ineptii doar cu ineptii poti raspunde. Avantajul dumneavoastra este ca aveti carul plin si faceti trafic cit 10 pe site. Este si asta o performanta. Aveti exact subiectul de meditat: On 2/4/2019 at 10:07 AM, Ion_Bumbu said: Cocotarea grilei in capul unui acordat paralel asa cum este cel din "proiect" nu inseamna decit cautarea necazurilor cu luminarea, asa cum stie oricine care a incercat realizarea fizica a macar unui amplificator cu FET in configuratia propusa. Simularea v`a si "spus" asta. Stabilizarea amplificatorului in este simpla, teoretic, practic insa pentru un incepator este problematica. Editat Februarie 6, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
xubi Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Mi-a cazut in brate un Cathodeon fs5951-31 pe care scrie 10MHz Ar putea cineva sa-mi dea pinii si eventual asezarea pe placa7? Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 On 1/29/2019 at 10:49 AM, franzm said: Nu merge cu un simplu amplificator-limitator (TBA120)? Receptoarele Sony (de ex. ICF SW 7600G) folosesc un CI dedicat pentru refacerea purtatoarei si demodulare sincrona. De asemena exista un CI din seria TxA4... care are demodulator sincron pentru MA (se folosea în receptoarele auto Becker). Poate merge partea de FI în UM. Se poate face demodulare sincrona si cu TAA661. Schema este luata dintr-un catalog de la firma Tesla. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 On 2/4/2019 at 10:07 AM, Ion_Bumbu said: Cocotarea grilei in capul unui acordat paralel asa cum este cel din "proiect" nu inseamna decit cautarea necazurilor cu luminarea, asa cum stie oricine care a incercat realizarea fizica a macar unui amplificator cu FET in configuratia propusa. Este montaj cascoda pliata. FET-ul are drena scurtcircuitata in RF, nu are cum sa autooscileze. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 On 2/4/2019 at 12:31 AM, VAX said: Dumneata te bagi ca musca in lapte la orice discutie, sa dovedesti ca le stii pe toate. De ce nu citesti cu atentie ? "Rezistorul R13 nu se pune in montajul real, a fost introdus pentru blocarea unor oscilatii parazite care apareau in simulare." Trebuia sa amortizez total circuitul oscilant respectiv, sa nu apara la simulare alte oscilatii decat cele dorite. Sau sa elimin din schema partea aia din circuit cand simulam functionarea oscilatorului. Mai incercati, mai o dati dupa colt,asa ca neamtu`n berlin! Nu de alta cu cascodu` da eu am invatat ceva cu Z si cu n*n ... de aia si sare de cur in sus simularea, aia stie impedanta reflectata in drena de emitorul bipolarului... si nu`i chiar mica... Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 Impedanta in emitorul bipolarului este de cel mult zeci de ohmi. FET-ul nu oscileaza cu sarcina in drena atat de mica. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 (editat) Si in drena cit este domnule profesor? Cit este raportul de transformare al T2, va rog? Aveti toate datele, eu zic ca`i de 25x zeci de ohmi...asa spre 1 Kohm in drena impedanta echivalenta... Editat Februarie 16, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2019 (editat) De unde 25x, ca este 1 la 1, sau pe aproape (cel mult 5). Va rog sa nu mai spamuiti topicul. Daca sunteti priceput, atunci puneti un topic nou, alte chestii, cu ce stiti dumneavoasta. Sunteti din categoria celor care se dau cunoscatori si doar se iau de ce posteaza altii, dar nu contribuie cu ceva propriu. Valorile date pe schema la simulare sunt absolut orientative. Puteam sa pun si raportul 1 la 5, ca fiind vorba de amplificator care injecteaza curent RF in oscilator. nu afecteaza simularea. Important este cum merge oscilatorul, sa intre in limitare (stabilizarea amplitudinii osciulatiilor) la nivel de cel mult de zeci de milivolti, nu de volti (adica cum se produce la oscilatoarele obisnuite). Editat Februarie 17, 2019 de VAX Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 Si daca-i 1:5 nu iasa 1²:5²? Adica tot vreo 1:25. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2019 34 minutes ago, franzm said: Si daca-i 1:5 nu iasa 1²:5²? Adica tot vreo 1:25. Si dumitale iti place sa te iei de altii, in loc sa postezi chestii interesante, sa avem ce invata si sa fie forumul bogat. Domnule. la o cascoda obisnuita, cu cuplaj direct (in c.c), 1:1, nu apar probleme de genul discutat de dvs. Nimic nu ne impiedica sa punem raport 1:1, sau chiar subunitar. Nu optimizam amplificarea prin trafo de curent, altul este scopul circuitului. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 (editat) Domnule profesor, nimic nu va impiedica decit lipsa cunostiintelor, se pare ca unii isi dau seama cit de pe linga sinteti pe aceste subiecte, apreciez pasiunea dar nu si incompetenta de care dati dovada. Va mai mirati ca nu ati ajuns in cercetare? Sinteti un bun exemplu al celor care aplicau dictonul: din gresala in gresala spre victoria finala! Va doresc si la mai mare, sa avem macar de ce sa ne descretim fruntile! P.S. daca era o cascoda nu apareau comentarii de la mine si colegul si nici nu sarea simularea in sus. Editat Februarie 17, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 La 14.12.2018 la 18:10, Marele Savant a spus: milion de bfy90 si zennere parca de 5v1 3v3! Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2019 1 hour ago, Ion_Bumbu said: Domnule profesor, nimic nu va impiedica decit lipsa cunostiintelor, Hai ca bati campii, sa pari interesant. Etajul cu JFET nu era elementul central al schemei propuse, ci oscilatorul cu etaj diferential simetric, care permite functionarea in regim de oscilatii cu amplitudine mica, astfel incat circuitul sa lucreze cu zgomot de faza redus. In plus, chiar si cu o sarcina (aperiodica) de 1 Kohm etajul cu JFET nu face scamatorii, pentru ca nu are sarcina acordata in drena. Cel mult are capacitatea la intrare marita, din cauza efectului Miller. Pune domnule ceva scheme proprii, daca esti asa de pregatit si de destept. Sa ne bucuram de ce invatam de la dumneata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum