Radiotelegrafist Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Va salut colegi,am acest telefon de care ma deservesc,este dual sim,am doua cartele in el care sunt amandoua la telekom,fost cosmote,problema este ca la unul din numere nu suna telefonul dar la cel care ma apeleaza ai suna,ce pate fi? este adevarat ca este un telefon vechi dar rezistent,ma tine bateria de si uit sa mai incarc,am avut si din astea de fite trei bucati dar nu ma tinea decat o zi bateria,mai mult statea in priza decat in buzunar,leam facut si eu cadou la baieti care sunt oameni cu mine. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Nu știu ce-o fi făcut ăștia de la telekom ...dar, cred că vrea să elimine din ”circulație” telefoanele mai vechi ....eu am trei telefoane nokia mai vechi ...toate fac la fel ...adică: nu sună când mă apelează cineva...deși ”soneria”e funcțională ,verificată ... Probabil că e o disfuncționalitate gsm...de la furnizorul de telefonie! Eu am încercat să rezolv ...le-am(telefoanele) pus să vibreze întâi și pe urmă să sune...și merg...dar, nu știu dacă e comod și dacă e valabil și la telefoanele dual sim(ale mele fiind cu o singură cartelă) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 dar de unde poate sti telekom-ul ce telefon detine omul? pe o cartela ma poate apela pe cealalta nu,si culmea este ca e si noua luata acum trei luni. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 (editat) Păi nu trebuie să știe telekomu ce telefon ai tu... Aceste telefoane mai vechi au frecvențe de lucru diferite față de cele noi 3g/4g...și dacă distorsionează semnalul pe frecvențele 2g ...scot din uz telefoanele vechi!Simplu ...nu!? Editat Noiembrie 30, 2018 de elmar Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 50 minutes ago, elmar said: Păi nu trebuie să știe telekomu ce telefon ai tu... Aceste telefoane mai vechi au frecvențe de lucru diferite față de cele noi 3g/4g...și dacă distorsionează semnalul pe frecvențele 2g ...scot din uz telefoanele vechi!Simplu ...nu!? da,gata m-am prins. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Când toți operatorii vor trece exclusiv la sistemul 3G-4G toate telefoanele din generația 2G vor deveni inutile.Ca și în cazul computerelor, nu poți utiliza un Pentium 3 cu ultimul Windows apărut.Tehnologia evoluează, trebuie să lăsăm în urmă vechile telefoane, chiar dacă ne-am legat de ele, iar pentru cei care nu vor să aibă ,,smartphone,, cu ecran tactil, se mai produc telefoane cu butoane și aspect retro, dar în tehnologie 3G/4G.... Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Si Nokia 3310 de ce merge inca? Eu zic ca e vorba de altceva: dati din meniu o revenire la setarile din fabrica, sau daca nu merge cu asta, un hard reset. Atentie ca la hard reset se sterge toata informatia de pe memoria telefonului (nr de tel se salveaza din default pe telefon). Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 (editat) Verifica prima data sa nu ai activata redirectionarea apelurilor pe simul cu probleme si sa reapeleze cine stie unde . Esti sigur ca citeste ambele simuri ? Ai semnal pe amandoua cartelele ? In cazul unui sim in apel simul 2 ,sau 1, dupa caz este inactiv pe timpul apelului . Schimba cartelele intre ele si vezi daca s-a mutat defectul sau nu . Editat Ianuarie 8, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum