Radiotelegrafist Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Va salut si buna seara domnilor colegi,asa cum spune titlul sunt interesat sa cumpar un mag de acest gen,prefer cateve poze cu el,adica sa nu fie matracin de nu stiu ce prost care daca are pistol de lipit se considera electronist,eu am inceput sa repar tv-uri din 89 si niciodata nu pot spune ca sunt perfect,mai am foarte multe de invatat............ nu vreau de pe site-urile de vanzari ca am luat de 3 ori teapa,am incredere sa iau de aici,cred ca am cumparat pana acum de la peste 20 de useri Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 daca aveti si benzi din dotare cu atat mai bine,oricum am sa dau anunt separat dupa ce achizionez mag-ul Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Daca aveti chef de cearta mergeti la bodega. Aici daca aveti oferte concrete, postati, iar daca nu...nu. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 13 hours ago, Giorgi tv said: Va salut si buna seara domnilor colegi,asa cum spune titlul sunt interesat sa cumpar un mag de acest gen,prefer cateve poze cu el,adica sa nu fie matracin de nu stiu ce prost care daca are pistol de lipit se considera electronist,eu am inceput sa repar tv-uri din 89 si niciodata nu pot spune ca sunt perfect,mai am foarte multe de invatat............ nu vreau de pe site-urile de vanzari ca am luat de 3 ori teapa,am incredere sa iau de aici,cred ca am cumparat pana acum de la peste 20 de useri valabil in continuare. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Subiectul se poate inchide,problema rezolvata,multumesc elforum pentru gazduire. Link spre comentariu
Postări Recomandate