Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv lcd toshiba

doru tv

Postări Recomandate

Salut,am acest tv toshiba 32av603pg cu un defect la lumina displayului, verificat sursa si tens sunt ok,tv ul are sunet si imaginea apare decat doua secunde,am decuplat alimentare fiecarui traf invertor si simtomul este acelasi,eu banuiesc placa invertoare,astept si cateva sugesti!

Link spre comentariu

Pai si de ce nu spui ce cod are invertorul? Tensiunea de 24V ramane pe conectorul invertorului? Trafo invertor trebuie masurate la  toate pe secundar si vazut daca sunt diferente semnificative.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, doru tv a spus:

Salut,am acest tv toshiba 32av603pg cu un defect la lumina displayului, verificat sursa si tens sunt ok,tv ul are sunet si imaginea apare decat doua secunde,am decuplat alimentare fiecarui traf invertor si simtomul este acelasi,eu banuiesc placa invertoare,astept si cateva sugesti!

Invertorul arata asa? Verificati sa nu fie scurgeri de tensiune catre masa. Am mai gasit la panelurile astea pe sub invertor verificati cu atentie

Imagini pentru toshiba 32av603pg invertor

Link spre comentariu
Acum 53 minute, doru tv a spus:

Salut,placa invertoare are 5 trf invertoare ,am decuplat pe rand alimentarea lor si face la fel,tensiunea de 24v este prezenta si nu se modifica la comanda on,off

Invertoare cu 5 transformatoare sunt o sumedenie, v-am putea ajuta daca și dvs vreți, e chiar așa greu să dați codul invertorului? Sau trebuie sa ne apucam noi să căutăm până nimerim?

Link spre comentariu
Acum 55 minute, yokoono a spus:

Pai eu zic sa nu-l lasati cu protectia anulata. Protectia se anuleaza doar pentru probe, un ajutor in depistarea defectului. 

Acum 2 ore, doru tv a spus:

Salut,am aplicat metoda cu ledul si functioneaza perfect,multumesc!

Faceti cum spune colegu aici , protectia se anuleaza doar sa se verifice ce este defect , nu este indicat sa functioneze cu protectia anulata , ca fereasca Dumnezeu poate lua foc si mai ales sa nu fie nimeni linga tv , ca atunci vezi dezastru , verifica dupa 10minute daca se incalzeste un transformator mai tare atunci el este defect sau o lampa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări