doru tv Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Salut,am acest tv toshiba 32av603pg cu un defect la lumina displayului, verificat sursa si tens sunt ok,tv ul are sunet si imaginea apare decat doua secunde,am decuplat alimentare fiecarui traf invertor si simtomul este acelasi,eu banuiesc placa invertoare,astept si cateva sugesti! Link spre comentariu
cristronic Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Pai si de ce nu spui ce cod are invertorul? Tensiunea de 24V ramane pe conectorul invertorului? Trafo invertor trebuie masurate la toate pe secundar si vazut daca sunt diferente semnificative. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 masoara prin comparatie secundarele trafurilor vezi ce driver ai pe invertor si cauta pe net metoda de anulare a protectiei prea putine date dai Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Acum 6 ore, doru tv a spus: Salut,am acest tv toshiba 32av603pg cu un defect la lumina displayului, verificat sursa si tens sunt ok,tv ul are sunet si imaginea apare decat doua secunde,am decuplat alimentare fiecarui traf invertor si simtomul este acelasi,eu banuiesc placa invertoare,astept si cateva sugesti! Invertorul arata asa? Verificati sa nu fie scurgeri de tensiune catre masa. Am mai gasit la panelurile astea pe sub invertor verificati cu atentie Link spre comentariu
doru tv Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Salut,placa invertoare are 5 trf invertoare ,am decuplat pe rand alimentarea lor si face la fel,tensiunea de 24v este prezenta si nu se modifica la comanda on,off Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Nu rezolvi nimic cu decuplatul trafurilor sau a lampilor , chiar daca decuplezi alimentarea unui traf invertorul tot intra in protectie 1 Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Acum 53 minute, doru tv a spus: Salut,placa invertoare are 5 trf invertoare ,am decuplat pe rand alimentarea lor si face la fel,tensiunea de 24v este prezenta si nu se modifica la comanda on,off Invertoare cu 5 transformatoare sunt o sumedenie, v-am putea ajuta daca și dvs vreți, e chiar așa greu să dați codul invertorului? Sau trebuie sa ne apucam noi să căutăm până nimerim? 1 Link spre comentariu
doru tv Postat Decembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Pe placa scrie..rdenc2590tpza dac-24to79. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Ce integrat este u7500 ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Incetcati cu un led intre pinul 17 și masa la bd9897. Ledul cu catodul la masa Editat Decembrie 1, 2018 de YO9IGS Link spre comentariu
doru tv Postat Decembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Ok,incerc si revin,mersi! Link spre comentariu
doru tv Postat Decembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Salut,am aplicat metoda cu ledul si functioneaza perfect,multumesc! Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Pai eu zic sa nu-l lasati cu protectia anulata. Protectia se anuleaza doar pentru probe, un ajutor in depistarea defectului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Acum 55 minute, yokoono a spus: Pai eu zic sa nu-l lasati cu protectia anulata. Protectia se anuleaza doar pentru probe, un ajutor in depistarea defectului. Acum 2 ore, doru tv a spus: Salut,am aplicat metoda cu ledul si functioneaza perfect,multumesc! Faceti cum spune colegu aici , protectia se anuleaza doar sa se verifice ce este defect , nu este indicat sa functioneze cu protectia anulata , ca fereasca Dumnezeu poate lua foc si mai ales sa nu fie nimeni linga tv , ca atunci vezi dezastru , verifica dupa 10minute daca se incalzeste un transformator mai tare atunci el este defect sau o lampa Link spre comentariu
doru tv Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Am verificat de la inceput daca se ambaleaza termic vre un traf,dar dupa 1ora nu am depistat nimic,posibil devalorizare interna pe ic controler? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum