Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie tv SONY model KDL - 40R471A

Vizitator tiberica

Postări Recomandate

Baretele de leduri se gasesc ca piesa de schimb ( eventual se adapteaza altceva, se gasesc la chinezi leduri individuale deja montate cu lupa cu tot daca-io ars pcb-ul in zona ), iar folia aia se poate recupera de la un ecran identic ca marime ( spart ). La fel, se adapteaza si aici, mai tai din folie daca nu se potriveste exact si gata

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

5

• naetv

2

• modoran

2

• Gabriel_S

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 29.11.2018 la 15:05, tiberica a spus:

...  Televizorul scotea fum in momentul defectiunii....

Aparatul functioneaza asa cum se vede in poza TV 3

Adica televizorul scotea fum, a fost demontat panelul de 40 inch si fotografiat panoul  cu leduri de unde se deduce ca s-au ars niste leduri cu tot cu cablajul de la barete, ca altfel nu avea de unde sa iasa atata fum.

A fost remontat si fotografiat   ,, Aparatul functioneaza asa cum se vede in poza TV 3. ''

Pare un subiect menit sa ne tina ocupati !

Link spre comentariu
Acum 21 minute, megabit a spus:

Adica televizorul scotea fum, a fost demontat panelul de 40 inch si fotografiat panoul  cu leduri de unde se deduce ca s-au ars niste leduri cu tot cu cablajul de la barete, ca altfel nu avea de unde sa iasa atata fum.

A fost remontat si fotografiat   ,, Aparatul functioneaza asa cum se vede in poza TV 3. ''

Pare un subiect menit sa ne tina ocupati !

Si se mai mira unii colegi ca raman fara clienti. Un coleg profesionist din bucuresti i.l rezolva, dar baiatul vrea sa.si foloseasca sculele lui. Ce forum suntem ? Se vorbea zilele trecute pe aici ca medicii isi repara centrala termica. Despre ce vorbim? Baiatul are nevoie de un service nu de indicatii gen:" folia aia...sau ledurile alea..."

Link spre comentariu
Vizitator tiberica
11 hours ago, Alextv said:

Si se mai mira unii colegi ca raman fara clienti. Un coleg profesionist din bucuresti i.l rezolva, dar baiatul vrea sa.si foloseasca sculele lui. Ce forum suntem ? Se vorbea zilele trecute pe aici ca medicii isi repara centrala termica. Despre ce vorbim? Baiatul are nevoie de un service nu de indicatii gen:" folia aia...sau ledurile alea..."

Multumesc celor care mi-au scris. Nu vreau sa intru in polemici, ce caut este, exact cum am scris in primul mesaj: "as avea nevoie de un TV cu ecran defect sau alte variante de reparative" deoarece costurile propuse de service-ul autorizat sunt mai mari cu 50% fata de pretul de achizitie (2014).

Am cerut ajutorul colegilor de pe forum in speranta ca voi gasi piesele defecte sau variante de inlocuire a pieselor/service. Pentru aceasta am incercat sa fac o descriere cat mai detaliata a ceea ce s-a intamplat inclusiv poze. Nu sunt in masura sa repar prin forte proprii aparatul, nu este domeniul meu de competente.

Nu am gasit piesele de schimb pe site-urile dedicate vanzarilor si m-am gandit ca aici sunt oameni pasionati si experimentati care ma pot ajuta cu un sfat. Toate sfaturile dumneavoastra m-au ajutat, va multumesc pentru timpul acordat!

Am scris si la sectiunea de cumparari, poate gasesc ceea ce caut. Se pare ca gasirea unui aparat cu ecran defect este singura solutie in acest caz sau poate contactarea unui furnizor din Asia (de pe o platforma online) pentru piesele de schimb.

Link spre comentariu

Daca erai din zona mea til reparam perfect fara sa am display spart de la acelasi model si credema ca merge ca in prima zi , din asia cred ca iti vor veni piesele dar platesti pretul unui tv nou si nu se merita , si ca sa gasesti un panel spart este fffoarte greu dupa cum am mai spus , doar daca gasesti de la un om care nui in domeniu electronici sa til vinda , dar de la meseriasi nu o vinde chiar daca au

Link spre comentariu
Vizitator tiberica
On 12/3/2018 at 4:54 PM, Florinel TV said:

Daca erai din zona mea til reparam perfect fara sa am display spart de la acelasi model si credema ca merge ca in prima zi , din asia cred ca iti vor veni piesele dar platesti pretul unui tv nou si nu se merita , si ca sa gasesti un panel spart este fffoarte greu dupa cum am mai spus , doar daca gasesti de la un om care nui in domeniu electronici sa til vinda , dar de la meseriasi nu o vinde chiar daca au

Multumesc mult pentru sfaturi si ajutor.

Am gasit ceva magazine online din Asia. Sper sa gasesc acolo ce caut. Ma bazez pe faptul că piesele sunt ieftine in acea zona. Poate gasesc chiar modulul pe care vor să mi-l schimbe cei de la reprezentanta. În cazul în care prețul transportului nu e convenabil, rămân la varianta de inlocui elementele stricate de la un aparat defect....asta daca gasesc. 

:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări