Vizitator tiberica Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pentru reparatia unui televizor marca SONY model KDL - 40R471A. Televizorul scotea fum in momentul defectiunii.Va atasez fotografii ale aparatului. Aparatul functioneaza asa cum se vede in poza TV 3. Din ce se vede in poza TV1, problemele sunt baretele de leduri si foliile de dispersie a luminii. Am cerut o opinie a unui service SONY dar reparatia costa cu 50% mai mult fata de costul de achizitie (acum 4 ani). Reparatia consta in inlocuirea kit-ului cu totul, cod: KDL43RF455BAEP. In varianta oferita de service nu ma pot incadra, as avea nevoie de un TV cu ecran defect sau alte variante de reparatie. Va multumesc anticipat! Cu stima Tiberiu Ionescu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Treceti locatia la profil poate aveti noroc si se gaseste un coleg din zona Dumn. si va rezolva cu tv-ul Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Da...cum ati ''reusit''? Link spre comentariu
Vizitator tiberica Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Sunt din București. De reusit sa ajunga asa, tv-ul a reușit singur, fără ajutorul meu..... Ma uitam la meci cand mi-a facut surpriza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Trebuia imediat cum l-ai simtit ca fumeaza sa-l tragi repede din priza si poate nu ajungea asa in halul asta, daca l-ai lasat sa fumeze si te-ai uitat in continuare la meci, rau ai facut! Editat Decembrie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Un tv din asta costa cam 1500 de lei la vremea lui, la service presupun ca au cerut 2000 de lei reparatia, nu ? Pai cu 1000 de lei iti iei altul de 43 inch in zilele noastre. Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 La 29.11.2018 la 15:05, tiberica a spus: In varianta oferita de service nu ma pot incadra, as avea nevoie de un TV cu ecran defect sau alte variante de reparatie. nu prea este alta varianta , tras pe dreapta si asteptat sa apara , pe site-uri de vanzari , unul cu ecran spart pe la 200-300 lei Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Se poate repara , se taie folia alba si se lipeste alta de la alt panel peste acea parte arsa si trebuie vazut si ledurile care sunt arse Link spre comentariu
Vizitator tiberica Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Asa ma gandesc si eu, sa gasesc un aparat cu monitorul stricat, doar ca e cam greu sa gasesc acelasi cod al tv-ului. Am zis ca poate aici am noroc. Pe olx nu am gasit televizor de vanzare cu acest cod. Link spre comentariu
Vizitator tiberica Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 9 hours ago, Costica LCD said: Trebuia imediat cum l-ai simtit ca fumeaza sa-l tragi repede din priza si poate nu ajungea asa in halul asta, daca l-ai lasat sa fumeze si te-ai uitat in continuare la meci, rau ai facut! Cand am observat, deja era "fumat". Nu urmăream cu atentie meciul, ma jucam cu copilul. Oricum, cred ca si cu o arsura mai mica, tot la acelasi rezultat as fi ajuns. Bine ca nu s-a intamplat cand as fi fost plecat pentru putin timp de acasa sau noaptea, cand mai adormi la TV. Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 (editat) Acum 29 minute, Florinel TV a spus: Se poate repara , se taie folia alba si se lipeste alta de la alt panel peste acea parte arsa si trebuie vazut si ledurile care sunt arse si ce iese ? cum o sa arate ? baretele arse , folia cirpita , tot interiorul afumat . Editat Decembrie 2, 2018 de naetv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Folia de la barete se rezolva usor cu alta peste aceia arsa aceia arsa trebuie taiata , mai rau este aia de deasupra , pina prinzi un tv identic ca sa iei de la el va trece mult timp si pina apare tv-urile devin ozn-uri pina atunci o sa apara cu holograma si ce dracu mai faci cu acesta , asa ca pina atunci se poate cirpi asa si va mai merge Alta solutie nu este Link spre comentariu
Vizitator tiberica Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 6 hours ago, modoran said: Un tv din asta costa cam 1500 de lei la vremea lui, la service presupun ca au cerut 2000 de lei reparatia, nu ? Pai cu 1000 de lei iti iei altul de 43 inch in zilele noastre. Am dat pe el 1400 ron, de la Metro, în 2014. Cei de la reprezentanta, înlocuiesc tot kit-ul, au spus că nu aduc piese pentru acest model. Probabil este prea vechi și nu rentează pentru ei costul reparației cu tot cu piesele de schimb. Da, minim 2000 ron ma costa reparatia cu tot cu garantie de 2 ani. Ma dezamageste faptul că doar după 4 ani am avut această problemă. Cu 2000 ron iti iei televizor bun acum. Mi-a plăcut aparatul, se vedea bine, as vrea sa il repar. Parca nu l-aș arunca....Am senzatia ca trebuie sa casez o masina din cauza unei șeibi și toate variantele de înlocuire a șeibii sunt sa cumperi alta mașina. Link spre comentariu
Vizitator tiberica Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 12 minutes ago, Florinel TV said: Folia de la barete se rezolva usor cu alta peste aceia arsa aceia arsa trebuie taiata , mai rau este aia de deasupra , pina prinzi un tv identic ca sa iei de la el va trece mult timp si pina apare tv-urile devin ozn-uri pina atunci o sa apara cu holograma si ce dracu mai faci cu acesta , asa ca pina atunci se poate cirpi asa si va mai merge Alta solutie nu este Clar, nu vreau sa improvizez, vreau sa il repar bine. Din ce se vede, a ars cu flacără. Bine ca eram acasa si nu s-a intamplat ceva mai rău. L-am scos din priza si l-am dus repede in baie. Eram pregătit să pun dușul pe el in cazul in care fumega mai rău. Deja aparatele încep să fie OZN-uri, in acest fel se încurajează și consumul. Singura soluție e sa gasesc ceva la cineva care repara /vinde televizoare, poate are piesele lipsa sau sa gasesc ceva printr-o minune pe siturile dedicate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Atunci cauta pe olx , ocazii , la jumate , public 24 poate gasesti ceva , sau pune la cumparari pe acest forum poate are un coleg asa ceva , iti doresc mult succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum