validae Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Țeava aia nu poate fi numită rotundă, doar pentru că are colțurile rotunjite. Nu mi se pare chiar înșelătorie, aia era dacă primea în loc țeavă dreptunghiulară sau rotundă, dar nu-i cazul.Profilul de bază al țevii e pătrat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Acum 5 ore, Florin berdila a spus: Cea rosie este originala si cea nevopsită este cea adusa acum ,neavand colturi se poate rasuci acele suporturi de patine ca vin niste tamoane de guma deci ce as putea sa fac In primul rand ce arati aici e diferit. In montajul original, teava e trecuta printr-o brida si e amortizara cu niste tampoane de cauciuc pentru a nu fi cuplaj rigid. Teava originala are si ea colturile rotunjite dar cu o raza mai mica. In montajul pe care intentionezi sa il faci, teava trece prin alta piesa si gaura pare rotunda, nu imi dau seama din poza, vad pe telefon. Ca sa rezolvi ce vrei tu, poti face o flansa care intra pe teava si se leaga de piesa rosie, un fel de saiba cu gaura patrata. Iar daca vrei si elasticitate, intre ele mai faci dintr-un pres de cauciuc alta flansa pe care o mai prinzi cand de piesa, cand de flansa tevii, cu suruburi, astfel incat toata miscarea sa fie preluata de cauciuc. Adica sa construiesti un cuplaj elastic diy. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Domnule Fan nu pot pune bucăți de preş ,nu pot face modificări unei semănători cumpărată acum 2 ani pentru nişte mincinoşi notori ,pe sait o mai si arata colțuri de 90 grade si cand mia aduso surpriza ,transportatoru nu avea ce face ca lam platit eu este o casa de expeditie ,acum ramane sa vad ce idei imi mai dau colegi ,asta este am fost pacalit Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Tu singur ai solicitat o teava cu profil patrat foarte groasa in perete. Sint curios sa vad niste specificatii tehnice la cel doua produce la care se face referire: cea de pe site si cea livrata de magazin. . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Poti sa o returnezi si sa ceri banii inapoi. Pierzi transportul inainte si inapoi dar iti iei banii pe teava. Sau sudezi cornier in colturi pe teava cum au spus toti colegii. Mai ai ceva spatiu pe langa teava. Iei un cornier de 30x30x3 si il prinzi de teava. Vezi ca si cornierul are coltul interior rotunjit. Cauta in stas sa vezi cat. Cata garantie ai la semanatoare? Daca pui teava ta, nu se considera modificare? Daca ti s-a stricat originala, de ce nu o faci pe garantie? Editat Decembrie 18, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Cornierul laminat nu are coltul rotunjit, doar cele ambutisate sunt cam rotunjoare. Daca nu stii ce vrei si ce sa ceri, atunci tot ce zboara e bun de pus in cratita. 55555.bmp Editat Decembrie 18, 2018 de Paul66 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Asa arata cornierul in stasuri. Ce ai pus tu e o caricatura. Editat Decembrie 18, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
ndc74 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Ma gandesc ca in loc de cornier, ai putea sa sudezi pe colturile alea 4 si un fier beton mai gros, ceva gen 12-14mm ca sa inalti cumva coltul, desi nu mi se pare normal. Daca ai comandat patrat in sectiune trebuia sa primesti patrat si nu octogon. Daca tot ti-a dublat nr de laturi trebuia sa-ti injumatateasca si pretul. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Sau sa`l dubleze... Platbanda, sudura si faci profilul cum vrei. Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Acum 58 minute, Fan Elforum a spus: Asa arata cornierul in stasuri. Ce ai pus tu e o caricatura. Asa e, domnule inginer, eu doar am specificat ca laminatul nu-i rotunjit. Acum sa ne intoarcem la caricatura, daca tot ai catalogat-o asa. Afla ca se produce. Cauta tu stas-ul ca n-am timp de ifosele tale tehnice. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Semanatoarea nu mai este in garantie iar aceasta bara nu o da singură o are asamblata pe tot spate semanatori si costa 3000E te fac sa cumperi si ce nu ai nevoie asta este am luato am luato ,o sa pun in practica ce mati sfatuit Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Cand e sa-ti mearga prost gasesti cuie si-n p.....da. Mai ai o solutie.Ca sa nu intri in conflict cu proprietarul semanatorii (daca nu e a ta ) mai bine renunta ca daca nu iese bine nu mai poti renunta si ai platit aiurea teava. In urma cu o luna am comandat si eu de pe un site o pompa de incarcat centrala termica .Ziceau ca baga 2,5 bari dar nici macar 0,1 nu putea.Le-am dat telefon si ziceau ca firma este in faliment.Nu m-am lasat impresionat si le-am zis ca-i dau la protectia consumatorului si la politie pentru inselatorie. Le-am cerut sa-mi trimita acasa curierul sa le returnez marfa. Vreo saptamana nimic...si iar am sunat .Am pastrat toate hartiile. Dupa asta le-am dat nr de cont si 2 zile pentru returnarea banilor.Intr-o ora mi-au pus in cont banii pentru pompa si pentru curier. Nu te lasa ca ramai fraier,pe asta se bazeaza si aceste firme fantoma. 1 Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Poti sa te agiti cu returnarea dar e posibil sa fie prea mare bataia de cap, si apoi te intorci la vechea problema in care nu ai teava, si astia nu or sa mai vrea sa iti trimita alta dupa scandal, deci nu ai solutie de rezolvare. Sau, esti masinist, pui mana pe scule si rezolvi problema. Faci doua piese ca in desenul de mai jos, le bagi pe teava in dreptul prinderilor, poti sa le dai si cateva puncte de sudura in zonele mai groase, sudura fina sa nu afectezi rezistenta tevii, doar sa le tina pe pozitie, si pui utilajul la munca. Editat Decembrie 18, 2018 de dany_cta Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 1 hour ago, NICA said: Cand e sa-ti mearga prost gasesti cuie si-n p.....da. Mai ai o solutie.Ca sa nu intri in conflict cu proprietarul semanatorii (daca nu e a ta ) mai bine renunta ca daca nu iese bine nu mai poti renunta si ai platit aiurea teava. In urma cu o luna am comandat si eu de pe un site o pompa de incarcat centrala termica .Ziceau ca baga 2,5 bari dar nici macar 0,1 nu putea.Le-am dat telefon si ziceau ca firma este in faliment.Nu m-am lasat impresionat si le-am zis ca-i dau la protectia consumatorului si la politie pentru inselatorie. Le-am cerut sa-mi trimita acasa curierul sa le returnez marfa. Vreo saptamana nimic...si iar am sunat .Am pastrat toate hartiile. Dupa asta le-am dat nr de cont si 2 zile pentru returnarea banilor.Intr-o ora mi-au pus in cont banii pentru pompa si pentru curier. Nu te lasa ca ramai fraier,pe asta se bazeaza si aceste firme fantoma. Domnule,eu am in permanenta magnetul la mine . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Acum 3 ore, Paul66 a spus: Asa e, domnule inginer, eu doar am specificat ca laminatul nu-i rotunjit. Acum sa ne intoarcem la caricatura, daca tot ai catalogat-o asa. Afla ca se produce. Cauta tu stas-ul ca n-am timp de ifosele tale tehnice. Din clasa "ifose de inginer": Ala care zici tu ca e laminat si nu are coltul interior rotunjit este tocmai laminat. Nici nu faci diferenta intre ambutisare si laminare. Se produce si profilul ala cu grosime variabila a laturilor. Stasul e cum e desenul pus de mine. Cauta in carti si la magazine. Scrie pe gogu "profil laminat" si vezi ce iti da. Partea misto la astia tari in gura e ca aflii de fiecare data cate 2 lucruri pe care nu le stiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum