manolo Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Ca sa nu mai fie vorbe: Si nu mai dati tot felul de adrese colt cu strada .... acel profil 50x50x8mm nu este in fabricatie curenta ,el se obtine de la un producator de laminate ,pe o comanda speciala si in cantitati mari. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Miau confirmat cei de la Kuryostell că au si de 12 in grosime deci exista mulțumesc celor care mau ajutat Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Domnilor un sfat va cer,am comandat teava patrata de care vorbeam mai sus a ajuns ieri dar aceasta teava nu are colturi de 90 grade ,colturile muchiile sun rotunjite iar mie imi trebuie cu colturi de 90 grade ca altfel nu pot prinde suport patinelor o sami scape cand o sa las semanatoarea jos ,ce pot face la aceasta teava sa am colturi va rog sa ma ajutati o sa fac si poze azi ,cel cu care am vorbit mia spus ca este perfect patrata cu colturi dar surpriza ,ce ma sfatuiti Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Având în vedere că nu sunt mulți cei care se ocupă de utilaje agricole pe aici, ar fi bine să pui o poză cu patinele respective și suportul lor la o semănătoare, ca să vadă meseriașii despre ce vorbești... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Cea rosie este originala si cea nevopsită este cea adusa acum ,neavand colturi se poate rasuci acele suporturi de patine ca vin niste tamoane de guma deci ce as putea sa fac Link spre comentariu
ndc74 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Putem spune ca aia noua nu e patrata. E mai mult un soi de octogon. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Ai putea să sudezi câte o bucată de cornier pe muchia aia unde vin cele două tanpoane de sus...și nu cred că o să se mai răsucească montura aia! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Nu cred că are prea multă importanță ce profil are țeava aia pătrată cu muchii rotunjite, câtă vreme gaura în care dorești s-o fixezi e rotundă.Eu așa o văd din poză, poate nu s-a dorit să rezulte așa de rtunjită, dar va trebui să completezi prin sudare cu ceva material gaura/găurile, astfel încât să aibă o formă mai apropiată de un pătrat..... Observă că acea clemă pentru fixarea utilajului original are o formă pătrată, iar fixarea se face cu niște tampoane de cauciuc, care au și rolul de a amortiza șocurile. Editat Decembrie 18, 2018 de validae Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Domnule Validae daca nu are acele coltare are tendința acele tampoane sa se invârtă pe bară şi scapă Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Pai sudeaza niste bucati de cornier si ai rezolvat problema cu invirtirea. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Si apropo in acea gaura rotunda nu vine sudata acolo oscileaza cand lasi semanatoare jos si can o ridici deci acolo aceasta teava se misca stanga dreapta Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Acum 2 minute, Florin berdila a spus: Si apropo in acea gaura rotunda nu vine sudata acolo oscileaza cand lasi semanatoare jos si can o ridici deci acolo aceasta teava se misca stanga dreapta Atunci, sudează o bară de cornier pe muchia unde vin acele tampoane de cauciuc ...pe toată lungimea bării pătrate...și dacă consideri că nu e de ajuns ...poți suda încă o bară de cornier pe muchia opusă ... Indicat ar fi să folosești cornier forjat. 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Trimite teava inapoi si spune-le sa-ti trimita teava care trebuie. Tu n-ai vazut ca nu-i ceea ce trebuie.....nici nu trebuia s-o dai jos din camion. Teava aia mai ca nu-i rotunda. Editat Decembrie 18, 2018 de mac01 2 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Eu cred că numai din acel profil aveau atunci și de aceea i-au trimis-o.Mai mare deranjul să ceri returnarea, foarte probabil că va trebui să plătești transportul din nou, sau să aștepți până când firma va mai avea alte comenzi prin zonă, ca să nu vină special pentru retur..Se poate rezolva destul de elegant și simplu problema și am specificat și eu și sesebe cum, dar dacă e așa de greu de înțeles, nu am ce să mai zic..... Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Acum 10 minute, validae a spus: simplu problema și am specificat și eu și sesebe cum, dar dacă e așa de greu de înțeles, nu am ce să mai zic..... Problema nu-i greu de inteles numai ca nu-i corect...daca eu comand un darlington si primesc un tranzistor clasic...pentru ce trebuie sa fiu nevoit sa mai pun eu inca un tranzistor ca sa realizez acel darlington? Asa si cu teava...foarte multi vanzatori procedeaza asa si nu numai in domeniul asta...doar ca sa nu piarda banul din buzunarul clientului. Vanzatorii astia trebuie trasi de urechi si cheltuiala retur a transportului sa se faca pe banii din buzunarul lor. O numesc...inselatorie! Era mult mai cuser si fair-play daca-i spuneau omului adevarul de la inceput...ce fel de teava au la vanzare....poate clientul n-o mai cumpara. Editat Decembrie 18, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum