Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teava patrata

Florin berdila

Postări Recomandate

Am vazut o singura data teava patrata cu latura de 50 mm si  grosimea  peretelui de 8 mm,  profilul era fabricat in conformitate cu standardul EN10210  (teava prelucrata la cald), fabricantul se numea "KIONIGSTAHL".

Cu stima

Barbu Paul 

Link spre comentariu

Mam gândit şi eu la o bara plină dar ma gandesc să nu fie prea grea ,domnilor patratul de otel diferă de la unu la altu ca duritate care ar fi mai dur ol37 sau alt tip

Link spre comentariu
5 hours ago, dany_cta said:

Florine incearca la Brick, mici sanse sa gasesti dar nu strica sa incerci. Apoi poti sa fugi pana pe strada Verde colt cu Nicolae Filimon, e ditamai depozitul de fieroase, ai sanse mari sa gasesti acolo. Eu am recomandat sa te duci la Brick intai ca sa vezi si ce alte optiuni ai, poate folosesti profil I sau U, si daca nu gasesti pe strada Verde iti poti face un plan ce sa iei.

Aici e magazinul de pe strada Verde.

https://www.google.com/maps/place/44°10'33.8"N+28°35'57.9"E/@44.176042,28.597351,744m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d44.1760421!4d28.5994186

4 hours ago, GEO 53 BN said:

Mai Florine!

Mai intreaba pe unul  si pe altul,poate gasesti pe cineva care stie unde sa te indrume. La voi in judet n-ai gasit astfel de depozite? Du-te pe  la ei si intreaba-i, unde ai putea afla teava patrata, pe care o doresti. Imposibil sa nu stie, mai ales ca lucreaza in aceeasi bransa.

Bafta!

A primit raspunsul cu magazinul dedicat din judet dar se pare ca il ignora. E magazin de desfacere pentru Arcelor Mittal si altii, pot sa aduca si la comanda, daca nu gaseste acolo inseamna ca nu gaseste nicaieri.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Domnule Florin suna aici si intreaba de teava patrata 50x50x8 S355J2H sau teava patrata 50x50x8 S355J2H/EN10210(Tu)  https://kueryosteel.ro/divizia-otel-carbon/    cere lamuriri despre duritate si compozitia materialului.

Intreaba si aici   https://vindem-ieftin.ro/oferte-materiale-de-constructii/?gclid=Cj0KCQiAuf7fBRD7ARIsACqb8w6A28Onolxfuqf8u0kytlLTH7XRAlctJPgEsRRFy_XChBuiOkNptDoaAtdtEALw_wcB

Link spre comentariu
Acum 12 ore, yo9hrb a spus:

..............................................

..................... La ce vrei sa reziste?

La ploaie!:85

Acum lasind gluma la o parte!

Florin, ocupindu-se cu agricultura, isi confectioneaza tot felul de unelte( utilaje ar fi cam mult spus).

In cazul de fata vad ca se ''abtine'' sa ne spuna la ce iar trebui teava !

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Dar a spus in prima postare ca ii trebuie la o semanatoare. Probabil pe ea vrea sa monteze acele cutii cu seminte (sectiile de semanat). 

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Aceasta bara vine la o semănatoare Horss pronto 4 dc pe aceasta bara vine montate patinele semanatori toate 28 ,iar la aceasta bara sa contorsionat de la forta aplicata pe patine iar bara sa ros si sa contorsionat atat de mult incat ny ai ce mai face ,iar la firma Mewi care a vandut semanatoare aceasta bara se da cu un suport care impreuna costa 3000E ,am dat bara jis si acum trebuie inlocuita de aceea am nevoie de dimensiunile pe care le am cerut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări