Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teava patrata

Florin berdila

Postări Recomandate

Bună ziua ,domnilor colegi am nevoie urgent de un sfat ,am nevoie la o semănătoare horss de o bară pătrată cu dimensiunile 50*50*8mm lungă de 6metri unde pot gasi urgent pe net nu .a indruma nicaieri va rog un sfat unde gasesc

Link spre comentariu

Buna ziua domnule Berdila,  puteti comanda teava patrata pe net de exemplu

Firma BADUC sau sa vizitati cel mai apropiat magazin Hornbach sau Deadman. Cu stima Antonio 

Editat de AFCtin
Link spre comentariu

Problema este transportul,datorita lungimii de 6metrii.

Eu am avut nevoie de teava de inox de 40m ,am gasit pe net la un depozit din Prahova si au taiat-o in 2 bucati de 3 metrii ca sa o primeasca la curier.

Apoi cand a ajuns in Bacau m-au sunat ca nu au masina in care sa incapa 3 metrii si  a trebuit sa o ridic eu de la sediul lor ...

Iar ce vrea Florin cu perete de 8mm,cam dificil...

Link spre comentariu

Poate o faci din corniere sudate, vezi daca exista 50x50 sau daca trebuie taiate din alte profiluri mai late. Dar muncesti de te bate Mos Craciun. Poate te ajuta si un profil U. Numai tu stii la ce iti trabuie.

50*50*7 la cornier iar daca vrei strict de 8, ai de la 60*60 in sus.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cu sudura iara-i o problema. Ai toate sansele sa se deformeze la sudura. Nu stiu cine s-ar inhama sa  indrepte ''teava'' manufacturata.

In depozitele serioase se gasesc si tevi cu grosimea de 7-8mm in perete. Trebuie doar cautate.

Link spre comentariu

Exista  o firma in Buzau care livreaza astfel de profile. Nu stiu cum o sa  te descurci cu transportul la acea lungime. Daca acel profil este sectionat la jumatate , urmand sa fie sudat ulterior, nu mai faci nimic,  semanatoarea va sta mai mult la reparat decat pe camp.

PS OFF. Sper ca nu vrei sa dai pe acel rectangular si un filet.

Spor la achizitionat acel profil.

Link spre comentariu

El vrea de minim 8mm grosime in carne ca sa aiba rezistenta, ceea ce scoate din discutie cornierele si sudura intre ele.

Florine incearca la Brick, mici sanse sa gasesti dar nu strica sa incerci. Apoi poti sa fugi pana pe strada Verde colt cu Nicolae Filimon, e ditamai depozitul de fieroase, ai sanse mari sa gasesti acolo. Eu am recomandat sa te duci la Brick intai ca sa vezi si ce alte optiuni ai, poate folosesti profil I sau U, si daca nu gasesti pe strada Verde iti poti face un plan ce sa iei.

Aici e magazinul de pe strada Verde.

https://www.google.com/maps/place/44°10'33.8"N+28°35'57.9"E/@44.176042,28.597351,744m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d44.1760421!4d28.5994186

Link spre comentariu

La lungimea aia, numai o firmă care face și livrări cu remorcă lungă poate să te servească, iar asta numai dacă mai au și alt drum prin zonă, că n-o să se deranjeze doar pentru o țeavă să ducă ditamai remorca până la Florin...

Link spre comentariu

Ai pus" Vulturu" la profil,  dar judet? 

De unde sa stim noi care este cea mai apropiata locatie, locatie care distribuie materiale de constructii  in acea zona si de la care poti achizitiona acel profil?  

Edit: Ne spui si judetul natal? 

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Acum 22 minute, Florin berdila a spus:

Merg eu so iau dar nu stiu unde aş putea găsi

Mai Florine!

Mai intreaba pe unul  si pe altul,poate gasesti pe cineva care stie unde sa te indrume. La voi in judet n-ai gasit astfel de depozite? Du-te pe  la ei si intreaba-i, unde ai putea afla teava patrata, pe care o doresti. Imposibil sa nu stie, mai ales ca lucreaza in aceeasi bransa.

Bafta!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări