Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 (editat) Salutare! Dacă acest lucru este posibil, vă rugăm să-l ajutați pe cineva, cu inlocuirea acestui trafic din acest monitor (ceva modificat pentru ca acest traf nu mai fabrica) Multumesc! https://elektrotanya.com/marconi_2955_display_ac1_sch.pdf/download.html Editat Noiembrie 28, 2018 de tavy75 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Acum 5 ore, tavy75 a spus: Salutare! Dacă acest lucru este posibil, vă rugăm să-l ajutați pe cineva, cu inlocuirea acestui trafic din acest monitor (ceva modificat pentru ca acest traf nu mai fabrica) Multumesc! https://elektrotanya.com/marconi_2955_display_ac1_sch.pdf/download.html Nu va suprati:santeti Roman?? si daca da: cine mama naibii mai repara asa ceva??... Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 (editat) Scuze! Da sunt roman,dar nu am verificat postarea,probabil telefonul a facut corectii cum ii place lui. Vreau neaparat sa repar acest monitor de servis,daca cineva ma poate ajuta. Editat Noiembrie 29, 2018 de tavy75 Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Acum 4 ore, clement a spus: Nu va suprati:santeti Roman?? si daca da: cine mama naibii mai repara asa ceva??... daca te uiti pe net , este vorba de un aparat de test pentru radiocomunicatii , arata ca un osciloscop , deci nu este un monitor obisnuit https://www.google.com/search?q=MARCONI+2955&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwikzdiDk_neAhXok4sKHdUwCpEQ_AUIDygC&biw=1280&bih=870 Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Corect Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Clement e un personaj care bate apa-n piua pe toate topicele. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Din analiza schemei se observa un etaj final de linii cu recuperare serie-paralel exact ca la tv/an Sport romanesti. Avand in vedere ca etajul de linii de la tv Sport functioneaza cu 10,8V,iar asta din schema de mai sus cu 24V,va recomand sa faceti rost de un traf de tv sport la care practic dublati infasurarile primare(le dati jos pe cele vechi) Pentru secundare distrugeti trafo existent si numarati spirele. In locul diodei originale incluse in rasina montati separat un TV18. Asa vad eu solutia . Ps. Mai era un televizor an fabricat de Tehnoton,care avea tot etaj de linii cu recuperare serie-paralel ,iar trafo functiona la 28V(din amintiri),iar secundarul de inalta tensiune avea dioda inclusa in bobina. Daca gasiti un asemenea traf e mult mai usor. Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Acum 7 ore, andrei_ a spus: Din analiza schemei se observa un etaj final de linii cu recuperare serie-paralel exact ca la tv/an Sport romanesti. Avand in vedere ca etajul de linii de la tv Sport functioneaza cu 10,8V,iar asta din schema de mai sus cu 24V,va recomand sa faceti rost de un traf de tv sport la care practic dublati infasurarile primare(le dati jos pe cele vechi) Pentru secundare distrugeti trafo existent si numarati spirele. In locul diodei originale incluse in rasina montati separat un TV18. Asa vad eu solutia . Ps. Mai era un televizor an fabricat de Tehnoton,care avea tot etaj de linii cu recuperare serie-paralel ,iar trafo functiona la 28V(din amintiri),iar secundarul de inalta tensiune avea dioda inclusa in bobina. Daca gasiti un asemenea traf e mult mai usor. Am rugamintea ,daca vreti sa mi dati nr. dv. de tel Link spre comentariu
megabit Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Acum 8 ore, andrei_ a spus: ... Din analiza schemei se observa un etaj final de linii cu recuperare serie-paralel exact ca la tv/an Sport romanesti. Avand in vedere ca etajul de linii de la tv Sport functioneaza cu 10,8V,iar asta din schema de mai sus cu 24V, ... Acest final de linii este alimentat cu 12V, deci tensiunea este apropiata ca valoare de cea din Sport AN. Tensiunea de 24V este recuperata si stabilizata cu o dioda de 22V, dupa rezistenta de 560 ohmi. 1 Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 41 minutes ago, megabit said: Acest final de linii este alimentat cu 12V, deci tensiunea este apropiata ca valoare de cea din Sport AN. Tensiunea de 24V este recuperata si stabilizata cu o dioda de 22V, dupa rezistenta de 560 ohmi. La cat de bine vad eu,am zarit 24V in loc de 12V ...pe L4 Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Daca are cineva acest traf,si ma poate ajuta.....cu modificarea....(nu gratis) Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Traf de tv Sport an e posibil sa mai am (nu promit )....insa le am depozitate placile vechi de tv,multe le-am aruncat..ma uit pe saptamana viitoare...deja am inchis tot ,sunt in sarbatoare P.s. de ajutat cu modificarea eu nu am timp... Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Ok Astept Se poate aplica cumva aceasta metoda in caz ca nu pot rezolva cu traful? http://www.techlib.com/repair/SR760Display.htm Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Traf de sport an. cred ca am si eu unul prin cutiuta cu maimute , ma uit miine si revin cu un rezultat Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Multam! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum