Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv plasma PANASONIC defecta

verdea

Postări Recomandate

Buna seara   a venit un vechi amic   al  meu  cu un  tv  plasma    PANASONIC    model    TX -P50U30 E   MODULE  SURSA  MPF6910     TNPA  5351 AF2  SC   TNPA  5357 AB2      TNPH 0954    il  pun  in priza  se  aud  clantanind  releu  si dupa  aceea   semnalizeaza   ledul  de stand by   de 8 ori   face  o pauza si apoi reia semnalizare  am inteles ca este  un cod  de avarie  daca ati intalnit defectul un sfat  o idee e  bine venta eu personal am  reparat  mai des  tv cu tub astea sunt mai pretentioase  va  multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• megabit

1

• profimex

1

• iuliantv

1

• verdea

1

Top autori în acest subiect

Acum 42 minute, verdea a spus:

...   eu personal am  reparat  mai des  tv cu tub  ...

Macar erau colorate ? Nu ca ar fi mare diferenta...:95

Ca si in cazul lor, se demonteaza mai intai capacul, se masoara tensiunile pe care le debiteaza blocul de alimentare , sau daca apare ceva in scurtcircuit pe vreun condensator de filtraj,  sau pe stabilizatoarele de 5V, 3,3V, 1,8V, daca sunt alimentate memoriile IC8901, IC8902 . Are si NAND - Ic8900...

Poti sa descarci si schema :

https://elektrotanya.com/panasonic_tx-p50u30e_chassis_gpf14de.pdf/download.html

Link spre comentariu
On 11/28/2018 at 10:04 PM, verdea said:

Buna seara   a venit un vechi amic   al  meu  cu un  tv  plasma    PANASONIC    model    TX -P50U30 E   MODULE  SURSA  MPF6910     TNPA  5351 AF2  SC   TNPA  5357 AB2      TNPH 0954    il  pun  in priza  se  aud  clantanind  releu  si dupa  aceea   semnalizeaza   ledul  de stand by   de 8 ori   face  o pauza si apoi reia semnalizare  am inteles ca este  un cod  de avarie  daca ati intalnit defectul un sfat  o idee e  bine venta eu personal am  reparat  mai des  tv cu tub astea sunt mai pretentioase  va  multumesc

verifica q422 , 423 ,402 403 si 441 pe modulu y

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări