Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Proline PR1410G restarteaza

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv are sasiu TX807 2081763C ,echipat cu TMP47c1637N-RA34,Tda 8842,24c04 ,telecomanda RCT-100.

daca bag in priza se aprinde  ledul rosu apoi trece in verde fara sa mai apas ceva,apare inalta si un rastru in curcubeu.Si apoi dispare inalta si trece in rosu ,apoi iarasi in verde.si tot asa.

tensiunea in bu este de 105V si e stabila cu becul montat ,deci nu e din sursa.Am decuplat si BV dar apare linie ,insa fenomenul e aceasi.

As proba un dump,dar nu am.Astept idei ce poate fi?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

3

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

Am probat dumpul ,nici o schimbare,nu e nici din bv sau focalizare.

O schema se poate?

Defect rezolvat!Rezistenta RL45 care face tensiunea negativa -11v pentru BV intrerupta.M-a fentat un pic ca este cu TDA9302 care dupa

datasheet lucreaza cu +12v si masa.Insa la mine era cu tensiuni simetrice de +12V si -11V.

Schema se gaseste aici:https://elektrotanya.com/thomson_tx807_telefunken_tx807.pdf/download.html

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
Acum 1 oră, attilaa0 a spus:

Am probat dumpul ,nici o schimbare,nu e nici din bv sau focalizare.

O schema se poate?

Defect rezolvat!Rezistenta RL45 care face tensiunea negativa -11v pentru BV intrerupta.M-a fentat un pic ca este cu TDA9302

Deci am avut dreptate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări