sorinB Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Salutare , am acest philips 22pfl5614H/12 cu Sursa 715g3376-3 la care nu gasesc o schema, ma poate ajuta cineva ? Defectul este pe invertor si banuiesc ca cei doi mosfets AO 4616 nu lucreaza corect, am 24v la intrare dar la iesire fluctueza intre 0.9-1.2v , stiu din putina mea experienta ca tensiunile pe iesire sunt prea mici , ar trebui sa am undeva la 5v , Mentionez ca lampile sunt testate si sunt ok , la fel si MB functioneaza corect . Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Ce ic este pe invertor? anuleaza protectia si vizi ce se incalzeste , trafurile leai verificat sa dea toate aproape la fel? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 https://www.electronica-pt.com/esquema/func-fileinfo/66166/ Link spre comentariu
sorinB Postat Decembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Pe invertor am acest OZ9938GN , Traful este bun nu este intrerupt sau in scurt , protectia am anulat-o si am acelasi rezultat sound and no backlight. Nu se incalzeste nimic cu protectia anulata nici dupa 5min de functionare Link spre comentariu
sorinB Postat Iunie 23, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2019 (editat) Pana la urma am preferat sa cumpar un invertor separat, l-am adaugat si functioneaza corect . Multumesc de ajutor Editat Iunie 23, 2019 de sorinB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum