Noobsound Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 Se comercializeaza recone kit pt P.audio hp15s? daca da stie cineva unde as putea sa gasesc asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 Se comercializeaza Link spre comentariu
adircf Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 iar ai patit ceva? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 numele userului spuune multe ai grija cu limbajul te rog, ca de aici zbori repede :weedman: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 vacea.. cand o sa detii tu ce detii eu in domeniu audio,cand o sa construiesti ce am construit eu si cand o sa treaca prin mana ta atatea difuri cate au trecut prin mana mea atunci sa faci afirmatii de genu :yawinkle: daca nu uiti de mine Vasile cand primiti recone kit va rog eventual sa lasati aici un post . :smt006 Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 si eu vreau un recon pt hp-15s..sa speram ca ne va rezolva domnu vasile asa cum a promis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum