traianpop Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Buna seara. Stiu ca am mai deschis un topic pe aceasta tema, dar nu il mai gasesc. Deci, cum se face dezactivarea parolei(care de fapt nu exista), si implicit actiunea de Shutdown. Am cautat prin My comp>Properties, stiam ca acolo e o chichita, dar nu gasesc. Multumesc. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Salveaza ce ai de salvat pe alta partitie si reinstaleaza sistemul... Link spre comentariu
vghesm Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Există o comandă: În Start -> Run introduci următoarea comandă: control userpasswords2 și scoți bifa de la "Users must ..." Dai Enter, apoi sistemul o să te întrebe de utilizatorul care vrei să facă login automat. Default este Administrator, dar dacă ai altul il specifici, dai Enter (sau OK) și ai terminat! Link spre comentariu
traianpop Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Am reusit cu acea comanda. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum