Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17PW82-2 V.1 090511 lcd tv SHARP LC-32SH130E (mainboard 17MB60-4.1

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Caut schema acestei surse 17PW82-2 V.1, , am găsit multe scheme de17PW82-2, însă diferă destul de mult față de ce am eu, în sensul că pe placa mea lipsesc:
   IC829  D879 Q862 D901 Q815 și Q816(dublă diodă Schottky)  și pasivele aferente.Simptomele tv-ului : merge PFC-ul=398V lipsă 5V St.By , lipsă 12V-24V (IC830=NCP1392 alimentat-nu sunt prezente impulsuri de comandă pt.Q813-Q814.Ledul de St.By este stins, dacă sunt atinse touch-urile laterale se aude beep-ul caracteristic.Suspectez NCP-ul defect (nu-l am -este doar la ASWO), însă până acolo mi-ar fi foarte utilă schema exactă a acestei surse.Mulțumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

2

• Florinel TV

1

Eu te ajut dar sa stii cind treci de pe un forum pe altul cu un asa mic scris nici nu ma deranjez , cind vei scrie mai mare te voi ajuta , fara suparare , la asa mic scris nu ma deranjez sal citesc

Link spre comentariu

Scuze pt. ”deranj”... , cred că și așa este destul de lizibil pt cei care vor ”sal” citească...

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări