Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Va salut colegi si buna seara,de pe data de 12-xl mi-am instalat windows-ul si tot de atunci ma tot chinui sa instalez acest program si nu reusesc,pana acum nu am avut probleme,care este binevoitor il rog sa-mi dea si mie un linck de unde sa-l pot descarca,s-au sa va dau parola la team viever13 si sa-mi instalati dstra,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 (editat) Da-mi mie pe privat acces prin teamviewer si ti-l instalez eu direct de pe site-ul oficial, bineinteles https://get.adobe.com/ro/reader/ Editat Noiembrie 27, 2018 de modoran Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 OK Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 (editat) Zilele astea multi s-au plans de erori. Numarul codului de eroare nu-l retin,insa era si eroare ca ai deja o versiune mai noua sau la fel deja instalata. Curatat registrii cu CCleaner,apoi rulat AcroRead.msi (cu setup exe a dat initial eroare) Astea le gasiti in C:\ProgramData\Adobe\Setup\(nume folder ceva litere si cifre) Editat Noiembrie 27, 2018 de gabiz_ro 1 Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 (editat) Georgi dacă nu reușești să-l instalezi ...pentru vizionarea pdf-urilor, poti instala ” foxit reader ” ...e free și nu cred că-ți va face vre-o problemă la instalare, plus că e mult mai „suplu„ ca adobe reader! Editat Noiembrie 27, 2018 de elmar 2 Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 I-am instalat o versiune mai veche, ca ultima versiune de la Adobe facea figuri. Are windows 7 x64. 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Sa rezolvat,va multumesc,oricum era cam greu pentru mine,sau imposibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum