LUCI Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Ce parere aveti despre difuzoarele HERTZ ?As vrea pareri pro si contra.Va multumesc. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 am avut pe mana un subwoofer auto Bandpass HERTZ, si am ramas cu o impresie foarte buna. 8) Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Mersi pentru raspuns. Link spre comentariu
Vizitator b_a_cosmin Postat Noiembrie 23, 2005 Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 Ce parere aveti despre difuzoarele HERTZ ?As vrea pareri pro si contra.Va multumesc.eu am folosit si folosesc difuri hertz dcxq165 si sunt f multumit , am facut comparatie cu difuri de acelas pret de la panasonic , sonii , pioneer si blaupunkt si nu am fost multumit de ele . mie mi-au placut f mult astea de la hertz. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 Stie cineva care este site-ul de la difuzoarele Hertz ca as vrea sa imi iau si eu unele dar nu stiu unde sa ma uit ....multumesc Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 stiu ca este un distribuitor de Hertz in Cluj, problema este ca nu mai gasesc oferta firmei respective.... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 Este si in buc un magazin care aduce dif pe comanda JBL Hertz Infinity .....si alte firme cunoscute dar nu vroiam sa ma duc acolo sa il frec pe vanzator sa imizica de ala de ala ...vroiam sa vad pe site modelul si ma duc cu ideea formata si sai cer ce vreau....magazinul este pa maica domnului pe acolo pe unde e si Kon aproape de linia lui 282 Link spre comentariu
Vizitator b_a_cosmin Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 Zi si mie numele magazinului si websitu sau nr de tel sau mail sau orice . Eu sunt din Timisoara si o sa faca comanda sa imi trimita prin curier . Daca mai stie cineva vreo firma care aduce difuri hertz va rog sa-mi ziceti si mie . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 situl oficial este acesta: http://www.hertzaudiovideo.com/ Link spre comentariu
Vizitator b_a_cosmin Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 situ lor il stiu.Dar nu vand direct de pe site. ca as fi luat de acolo . Pe mine ma intereseaza firme care aduc in ro si vand difuri hertz. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 http://www.hi-fi.ro/fhifi/profile.php?m ... file&u=729 mai sus ai profilul de pe forumul Hi-fi.ro al importatorului Hertz da-i un PM cu ceea ce ai nevoie :rolleyes: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 Magazinul ala este prin buc pe Maica Domnului...nu stiu strada sau chesti de genul asta...pt cunoscatori magazinul se afla dupa global electronics cand mergi spre linia lui 282 si le aduc numai pe comanda....si faza e ca eu cred ca le aduc la magazin si acolo te duci tu sa le ridici nu cred ca ti le si trimit acasa :( din pacate.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum